Anslut dig till vårt nätverk!

Kina

#Huawei tillkännager H1 2019 intäkter: 23.2% tillväxt år för år

DELA MED SIG:

publicerade

on

Huawei announced its business results for the first half of 2019: CNY401.3 billion in revenue, a 23.2% increase over the same period last year. The company’s net profit margin for H1 2019 was 8.7%.[1]

According to Huawei’s Chairman, Liang Hua, operations are smooth and the organization is as sound as ever. With effective management and an excellent performance across all financial indicators, Huawei’s business has remained robust in the first half of 2019.

In Huawei’s transportföretag, H1 försäljningsintäkter nådde CNY146.5 miljarder, med en stadig tillväxt i produktion och leverans av utrustning för trådlösa nätverk, optisk överföring, datakommunikation, IT och relaterade produktdomäner. Hittills har Huawei säkrat 50 kommersiella 5G-kontrakt och har skickat mer än 150,000-basstationer till marknader runt om i världen.

In Huawei’s företag, H1 försäljningsintäkter var CNY31.6 miljarder. Huawei fortsätter att förbättra sin IKT-portfölj över flera domäner, inklusive moln, artificiell intelligens, campusnätverk, datacenter, Internet of Things och intelligent datoranvändning. Det förblir en pålitlig leverantör för myndigheter och företagskunder, såväl som kunder inom kommersiella sektorer som finans, transport, energi och bil.

In Huawei’s konsumentföretag, H1 sales revenue hit CNY220.8 billion. Huawei’s smartphone shipments (including Honor phones) reached 118 million units, up 24% YoY. The company also saw rapid growth in its shipments of tablets, PCs, and wearables. Huawei is beginning to scale its device ecosystem to deliver a more seamless intelligent experience across all major user scenarios. To date, the Huawei Mobile Services ecosystem has more than 800,000 registered developers, and 500 million users worldwide.

“Revenue grew fast up through May,” said Liang. “Given the foundation we laid in the first half of the year, we continue to see growth even after we were added to the entity list. That’s not to say we don’t have difficulties ahead. We do, and they may affect the pace of our growth in the short term.”

Annons

He added, “But we will stay the course. We are fully confident in what the future holds, and we will continue investing as planned – including a total of CNY120 billion in R&D this year. We’ll get through these challenges, and we’re confident that Huawei will enter a new stage of growth after the worst of this is behind us.”

[1]: De finansiella uppgifterna som presenteras här är obegränsade siffror som sammanställts i enlighet med International Financial Reporting Standard.

Converted into United States dollars (“USD”) using the market rate at the end of June 2019, USD1.00 = CNY6.8785.

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend