Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Parlamentet kan stoppa en #Brexit utan avtal i september – Ashworth

DELA MED SIG:

publicerade

on

Det kommer att finnas möjligheter i september för lagstiftare att stoppa Storbritannien från att lämna EU utan en överenskommelse, sa den hälsopolitiska chefen för det största oppositionspartiet Labour på söndagen (4 augusti). skriver Elizabeth Piper.

Tidigare Sunday Telegraph rapporterade att premiärminister Boris Johnsons senior rådgivare, Dominic Cummings, hade sagt att lagstiftare inte kommer att kunna stoppa en så kallad no-deal Brexit den 31 oktober genom att lägga fram ett misstroendevotum.

"Det kommer att finnas möjligheter för oss när parlamentet återvänder i september att inte stoppa någon överenskommelse", säger Labours Jon Ashworth till Sky News.

“The government will have to bring forward appropriate legislation to prepare for this Brexit no-deal exit that they want. And we will use all the means available to us in parliament … and we will work to stop no deal.”

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend