Anslut dig till vårt nätverk!

Kina

#Huawei går med i #ParisCall för förtroende och säkerhet i #cyberrymden

DELA MED SIG:

publicerade

on

Huawei Technologies har anslutit sig till Paris Call, en deklaration som syftar till att sporra till kollektiva åtgärder för att säkra cyberrymden.

Genom att bli medlem i Paris Call ansluter Huawei sig till 564 andra enheter som har gjort ett offentligt åtagande att stärka säkerheten för digitala produkter och digitala system. Gruppens medlemmar inkluderar 67 stater, 139 internationella organisationer och organisationer från det civila samhället och 358 företag inom den privata sektorn.

Parisuppropet, som lanserades av den franska regeringen i november 2018, är en förklaring om åtagande att samarbeta med en av världens mest utmanande frågor. Medlemmar arbetar tillsammans för att göra digitala produkter säkrare, stärka det kollektiva försvaret mot cyberbrottslighet och främja samarbete mellan intressenter över nationsgränser. De lovar också att följa internationella normer för ansvarsfullt beteende i cyberrymden.

Som en ledande leverantör av informations- och kommunikationsteknologi investerar Huawei mycket i forskning som syftar till att göra våra produkter och lösningar så säkra som möjligt, och är engagerade i att säkerställa säkerhet för alla kunder och användare.

"Strävan efter bättre säkerhet fungerar som grunden för vår existens, säger John Suffolk, Global Cyber ​​Security & Privacy Officer på Huawei. "Vi stöder fullt ut alla strävanden, idéer eller förslag som kan förbättra motståndskraften och säkerheten för produkter och tjänster för regeringar, kunder och deras kunder. Vi stöder globala samarbetsåtgärder för att förbättra försvaret mot cyberbrottslighet, inklusive öppenhet, transparens och internationellt överenskomna standarder."

Som medlem i Paris Call kommer Huawei att förespråka ivrigt för ett universellt antagande av objektiva test- och verifieringsstandarder för alla teknikleverantörer. Genom att förlita oss på objektiva tredjepartsstandarder för att testa säkerheten för teknik som gjorts av alla leverantörer, kan vi säkerställa att beslut om säkerhet baseras på fakta snarare än känslor eller politisk retorik.

Huawei kommer att samarbeta med regeringar, andra privata företag och civilsamhället för att främja kapacitetsbyggande åtgärder som gör den digitala världen säkrare.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend