Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

#Brexitnerver tynger brittiska arbetsgivare

DELA MED SIG:

publicerade

on

Schweiziska Adecco, som fakturerar sig själv som världens största bemanningsföretag, bekräftar med sitt resultatrapport för andra kvartalet hur mycket anställningsentiment i Storbritannien drabbas av brexit-osäkerheten. Det berättade för Reuters att både tillfälliga och permanenta rekryteringar minskade eftersom företag förgäves sökte efter den tydlighet som behövdes för att driva på med sina strategier, skriva Mark John och Mike Dolan.

Separat visar en Reuters-undersökning att City-analytiker förväntningarna på en avtalslös Brexit ökar: Medianoddsen som tillskrivs det resultatet är nu 35 %, upp från 30 % i juli och det högsta sedan Reuters började ställa denna fråga för två år sedan.

Nästan lika intressant visar de fullständiga omröstningsresultaten hur svårt det visar sig att se genom dimman: totalt sett varierade prognoserna för inga avtal från så lågt som 15 % till en högsta av 75 %.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend