Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

#Brexitavtalets öde i händerna på EU: konservativ ordförande

DELA MED SIG:

publicerade

on

Europeiska unionen måste visa flexibilitet över den irländska gränsen "backstop" eftersom frågan om huruvida Storbritannien lämnar blocket med eller utan ett avtal nu främst är upp till Bryssel, säger det konservativa partiets ordförande James Cleverly sa på tisdagen (20 augusti),skriver Alistair Smout.

"Beslutet om huruvida vi lämnar med eller utan en överenskommelse ligger nu till stor del i händerna på EU:s förhandlare", sa Cleverly till Sky News och tillade att EU:s insisterande på den så kallade backstoppen var den främsta problematiken för att nå en överenskommelse. .

"Vi kommer att åka den 31 oktober vad som än händer, och jag tror att erkännandet av det kommer att hjälpa EU:s förhandlare att förstå vad de behöver göra."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend