Anslut dig till vårt nätverk!

Kina

#Huawei uttalande angående den amerikanska handelsavdelningens beslut att förlänga den tillfälliga allmänna licensen för Huawei

DELA MED SIG:

publicerade

on

"Vi motsätter oss det amerikanska handelsdepartementets beslut att lägga till ytterligare 46 Huawei-filialer till enhetslistan. Det är uppenbart att detta beslut, som fattades vid denna speciella tidpunkt, är politiskt motiverat och inte har något med nationell säkerhet att göra. Dessa handlingar bryter mot de grundläggande principerna för fri marknadskonkurrens. De ligger inte i någons intresse, inklusive amerikanska företag. Försök att undertrycka Huaweis verksamhet kommer inte att hjälpa USA att uppnå tekniskt ledarskap. Vi uppmanar den amerikanska regeringen att sätta stopp för denna orättvisa behandling och ta bort Huawei från enhetslistan.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend