Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Labour Party säger att det erbjuder andra partier ett "fail safe" sätt att stoppa #Brexit utan avtal

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens oppositionella Labour Party erbjuder motståndare till en avtalslös Brexit ett "fail safe"-förfarande för att stoppa det resultatet, sade partiets handelstalesman Barry Gardiner på söndagen (25 augusti). skriver Kylie MacLellan.

Labourledaren Jeremy Corbyn håller ett möte med ledare för andra politiska partier på tisdag för att diskutera sätt att försöka förhindra att premiärminister Boris Johnson tar Storbritannien ut ur EU utan avtal i slutet av oktober,

"Vi erbjuder ett felsäkert förfarande för att stoppa en överenskommelse, och det är genom ett misstroendevotum mot regeringen, en tillfällig regering för att inrätta ett allmänt val," sa Gardiner till Sky News.

I det valet skulle Labour lova att hålla en andra Brexit-folkomröstning som inkluderade alternativ att lämna EU med en överenskommelse eller förbli i blocket, tillade han.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend