Ekonomiska aktörer bör förbättra styrningen och återställa kundens förtroende - #ECB de Cos

| Februari 14, 2020
Deltagare på finansmarknaden borde återställa sina kunders förtroende så snart som möjligt efter brister i styrelsen, sade Europeiska centralbankens politiska beslutsfattare Pablo Hernandez de Cos på torsdag (13 februari), skriva Clara-Laeila Laudette och Jesus Aguado.

De Cos, som också är chef för Bank of Spain, sa att även om detta inte riktigt var en ny typ av risk, blev betydelsen av felaktiga uppgifter "smärtsamt tydligt" i följd av den globala finanskrisen.

"Om vi ​​också inkluderar anställningskostnaderna förknippade med dessa former av felbehandling, går den faktiska skadorna på banksektorn långt utöver de standarduppskattningar som presenterades," sade De Cos.

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , ,

Kategori: En framsida, EU, Europeiska centralbanken (ECB)

Kommentarer är stängda.