#Coronavirus - Storbritanniens premiärminister Johnson säger stöd för egenföretagare som kommer "nästa par dagar"

| Mars 25, 2020
Den brittiska premiärministern Boris Johnson sade på onsdagen (25 mars) att regeringen skulle "under de kommande par dagarna" ange vilket stöd det skulle vara att ge egenföretagare att hjälpa dem genom koronavirusutbrottet, skriva Alistair Smout och Kylie MacLellan.

Finansminister Rishi Sunak sade på tisdagen att regeringen arbetade med åtgärder för att hjälpa egenföretagare, av vilka många har tappat sina inkomst på grund av utbrottet, men att det fanns problem med det praktiska och rättvisa att göra det.

Johnson sade också att regeringen skulle häva rikstäckande låsningsåtgärder vid första tillfälle, när den visste att det var säkert att göra det.

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , ,

Kategori: En framsida, Konservativa partiet, coronavirus, EU, Hälsa, UK

Kommentarer är stängda.