#SealOfExcellence tilldelas enastående forskare

| Mars 25, 2020

Kommissionen har idag (25 mars) tilldelats Sigill för excellens certifikat till 2,136 XNUMX forskare som ansökte om Marie Skłodowska-Curie individuellt stipendium i 2019.

Innovation, forskning, kultur, utbildning och ungdomskommissionär Mariya Gabriel sa: ”Jag är mycket glad över att ge Seals of Excellence till mer än 2,000 2020 lysande Marie Skłodowska-Curie-anställda. Även om den tillgängliga budgeten inte tillåter oss att finansiera sina förslag, kan vi erkänna deras värdefulla arbete och den kunskap som skapats med en kvalitetsmärkning. Genom Seal of Excellence kan alternativa finansieringsorgan dra nytta av utvärderingsprocessen Horizon XNUMX och ekonomiskt stödja dessa utmärkta forskningsförslag. ”

Ansökningar om förslag enligt Marie Skłodowska-Curie-åtgärderna är extremt konkurrenskraftiga. Budgeten för anropet 2019 beviljade bidrag till bara 1,475 9,875 forskare av 85 XNUMX sökande. The Seal of Excellence är en kvalitetsmärkning som tilldelas MSCA-sökande vars förslag fick XNUMX% eller mer, men inte kunde finansieras på grund av budgetgränser.

Denna rekommendation syftar till att hjälpa forskare att hitta alternativ finansiering för sitt projekt från regionala, nationella eller institutionella källor. För information om stödordningar för Marie Skłodowska-Curie-åtgärder Se till att innehavare av säl här.

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , , , ,

Kategori: En framsida, EU, Europeiska kommissionen

Kommentarer är stängda.