Anslut dig till vårt nätverk!

konst

Rysslands Andrey Konchalovskys "Kära kamrater" berömda av kritiker vid filmfestivalen i Venedig

publicerade

on

Kära kamrater, filmen regisserad av den kända ryska regissören Andrey Konchalovsky, fick många utmärkelser från kritikerna på filmfestivalen i Venedig i år. Den 77: e internationella filmfestivalen, det första stora evenemanget i konstvärlden sedan den globala nedlåsningen, håller på att avslutas i Venedig imorgon (12 september). Festivalens huvudprogram innehöll 18 filmer, inklusive verk från USA (Nomadland av Chloé Zhao och Världen som kommer av Mona Fastvold), Tyskland (Och imorgon hela världen av Julia von Heinz), Italien (Macaluso-systrarna av Emma Dante och Padrenostro av Claudio Noce), Frankrike (älskande av Nicole Garcia), bland andra.

Den utbredda kritiken fick kritik av "Kära kamrats "film, det historiska drama regisserat av Rysslands Andrey Konchalovsky och producerat av den ryska filantropen och affärsmannen Alisher Usmanov. Usmanov är också filmens främsta beskyddare.

Den stilistiska svartvita Kära kamrater berättar historien om en tragedi från sovjettiden. Sommaren 1962 gick anställda vid ett av de största företagen i landet - en lokal lokomotivanläggning i Novocherkassk - till ett fredligt sammanträde och demonstrerade mot ökade kostnader för grundläggande livsmedelsförnödenheter i kombination med en ökning av produktionstakten. vilket ledde till en minskning av lönerna.

När andra stadsbor gick med i de slående fabriksarbetarna blev protesten utbredd. Enligt poliser deltog cirka fem tusen personer. Demonstrationen undertrycktes snabbt och brutalt av beväpnade militära enheter. Mer än 20 personer inklusive åskådare dog som ett resultat av skottet på torget nära stadsförvaltningsbyggnaden, med ytterligare 90 skadade, enligt den officiella versionen av händelserna. Det verkliga antalet offer, som många tror är större än de officiella uppgifterna, är fortfarande okänt. Därefter dömdes mer än hundra deltagare i upploppen, varav sju avrättades.

Man tror att denna tragedi ledde till slutet av "Khrushchev-tiningen" och början på en lång tid av stagnation både i ekonomin och landets mentalitet. Detta tragiska ögonblick i sovjethistoria klassificerades omedelbart och offentliggjordes först i slutet av 1980-talet. Trots detta har många detaljer inte blivit allmänna kunskaper och har hittills fått lite akademisk uppmärksamhet. Filmens regissör och manusförfattare Andrei Konchalovsky var tvungen att rekonstruera händelserna, samla arkivdokument och prata med ögonvittnens ättlingar som också deltog i skjutningen.

Kärnan i filmen är historien om den ideologiska och kompromisslösa karaktären Lyudmila, en stark kommunist. Hennes dotter, som sympatiserar med demonstranterna, försvinner bland demonstrationernas intensiva kaos. Detta är ett definitivt ögonblick där Lyudmilas en gång orubbliga övertygelser börjar tappa stabiliteten. "Kära kamrater!" är de första orden i ett tal som hon förbereder sig för att hålla inför kommunistpartiets medlemmar, med avsikt att avslöja ”folkets fiender”. Men Lyudmila hittar aldrig styrkan att hålla detta tal, genom att gå igenom det svåraste personliga drama, som berövar henne av hennes ideologiska engagemang.

Det är inte första gången Konchalovsky behandlar historiska teman. Efter att ha börjat sin karriär i början av 1960-talet utforskade han ett antal olika genrer (de inkluderade populära Hollywood-utgåvor som Marias Lovers (1984), Runaway Train (1985), och Tango & Cash (1989), med Sylvester Stallone och Kurt Russell i huvudrollen, medan hans senare arbete fokuserar på historiska drama som dekonstruerar komplicerade personligheter och öden.

Det är inte heller första gången Konchalovsky nomineras på filmfestivalen i Venedig: 2002, hans House of Fools tilldelades ett specialjurypris, medan Konchalovsky har fått två silverlejon för bästa regissör: Brevbärarens vita nätter (2014) och Paradis (2016), varav den senare var Konchalovskys första erfarenhet av att samarbeta med ryska metaller och tech tycoon, den kända filantropen Alisher Usmanov, som gick in som en av filmens producenter. Deras senaste film utan, som också blev en stor framgång, berättar historien om den berömda renässansskulptören och målaren Michelangelo Buonarrotis liv. Vladimir Putin gav särskilt en kopia av filmen till påven Franciskus 2019.

Medan vi aldrig kommer att veta om påven gillade utan, Konchalovskys nya historiska drama Kära kamrater vann till synes kritikernas hjärtan i Venedig i år. Filmen, till skillnad från många andra verk som nyligen släppts i Ryssland, är en mycket original filmbit som samtidigt fångar tidens atmosfär och känsla och inkapslar de detaljerade motsättningar som rådde i det sovjetiska samhället vid den tiden.

Filmen upprätthåller inte sin egen politiska agenda, erbjuder inga raka linjer eller definitiva svar, men gör inte heller några kompromisser och erbjuder en intensiv uppmärksamhet på historiska detaljer. Det är också ett försök att ge en balanserad bild av tiden. Regissören sa om Sovjetiden: "Vi gick igenom en dramatisk men extremt central historisk period som gav landet en kraftfull drivkraft."

Kära kamrater ger västerländska tittare chansen att få en bred förståelse av Ryssland genom en korrekt skildring av sovjettiden och dess karaktärer. Filmen är långt ifrån en typisk Hollywood-produktion, som vi förväntar oss att tittarna tycker är uppfriskande. Filmen kommer på bio från november.

Andrei Konchalovsky

Andrei Konchalovsky är en hyllad rysk filmregissör känd för sina övertygande drama och viscerala skildringar av livet i Sovjetunionen. Hans anmärkningsvärda verk inkluderar Siberiade (1979), Runaway Train (1985), The Odyssey (1997), Brevbärarens vita nätter (2014) och Paradis (2016).

Konchalovskys verk har gett honom ett antal utmärkelser, inklusive Cannes Grand Prix Spécial du Jury, en FIPRESCI Award, Två Silverlejon, tre Golden Eagle Awards, Primetime Emmy Award, liksom ett antal internationella statliga dekorationer.

Alisher Usmanov

Alisher Usmanov är en rysk miljardär, entreprenör och filantrop som har bidragit kraftigt till konsten sedan de tidiga stadierna av sin karriär. Enligt Forbes har Usmanovs företag och hans stiftelser under de senaste 15 åren riktat mer än 2.6 miljarder dollar till välgörenhetsänden. Han har också främjat rysk konst utomlands, har stött restaureringen av historiska byggnader och monument internationellt. Usmanov är grundaren av Art, Science and Sport Foundation, en välgörenhetsorganisation som samarbetar med många av de främsta kulturinstitutionerna.

konst

Den ryska historikern Oleg Kuznetsovs bok upprepar Umberto Ecos varning om det nazistiska hotet

publicerade

on

Var och en av våra läsare, oavsett nationalitet, politiska åsikter eller religiösa övertygelser, behåller en del av 20-talets smärta i sin själ. Smärta och minne om de som dog i kampen mot nazismen. Historien om det nazistiska regimen under det senaste århundradet, från Hitler till Pinochet, visar obestridligt att vägen till nazismen som tas av något land har gemensamma drag. Den som under beskydd av att bevara sitt lands historia skriver om eller döljer de sanna fakta gör ingenting annat än att driva egna människor i avgrunden medan de inför denna aggressiva politik för grannstater och hela världen.

1995 deltog Umberto Eco, en av de mest kända författare och författare av sådana bästsäljande böcker som Foucaults Pendel och Namnet på rosen, i ett symposium som hölls av de italienska och franska avdelningarna vid Columbia University i New York ( den dagen då firandet av Europas befrielse från nazismen firas). Eco adresserade publiken med sin uppsats Eternal Fascism som innehöll en varning till hela världen om att hotet om fascism och nazism kvarstår även efter slutet av andra världskriget. Definitionerna som Eco myntade skiljer sig från de klassiska definitionerna av både fascism och nazism. Man bör inte leta efter tydliga paralleller i hans formuleringar eller påpeka möjliga tillfälligheter; hans tillvägagångssätt är ganska speciellt och talar snarare om de psykologiska egenskaperna hos en viss ideologi som han betecknade som "evig fascism". I meddelandet till världen säger författaren att fascismen varken börjar med svarta skjortans modiga marscher eller med förstörelsen av avvikare eller med krig och koncentrationsläger utan med en mycket specifik världsbild och attityd hos människor med deras kulturella vanor. , mörka instinkter och omedvetna impulser. De är inte sann källa till de tragiska händelserna som skakar länder och hela kontinenter.

Många författare tillgriper fortfarande detta ämne i sina journalistiska och litterära verk, samtidigt som de glömmer att konstnärlig fiktion i det här fallet är felaktig och ibland kriminell. Boken State Policy of Glorification of Nazism in Armenia, publicerad i Ryssland, av militärhistorikern Oleg Kuznetsov upprepar Umberto Ecos ord: «Vi behöver en fiende för att ge människor hopp. Någon sa att patriotism är den sista tillflykten för fegisar; de utan moraliska principer slår vanligtvis en flagga runt sig själva, och jävarna pratar alltid om rasens renhet. Nationell identitet är den sista bastionen för de borttagen. Men betydelsen av identitet bygger nu på hat, på hat för dem som inte är desamma. Hat måste odlas som en medborgerlig passion. »

Umberto Ecp visste själv vad fascism var, eftersom han växte upp under Mussolinis diktatur. Född i Ryssland utvecklade Oleg Kuznetsov, precis som nästan alla i hans ålder, sin attityd till nazismen, inte baserat på publikationer och filmer, utan främst i vittnesmål från ögonvittnen som överlevde under andra världskriget. Att inte vara politiker utan att tala för vanliga ryska folk, börjar Kuznetsov sin bok med orden som ledaren i sitt hemland sa den 9 maj 2019, den dag då segern över fascismen firas: «Idag ser vi hur i en antal stater som de consciosky snedvrider krigshändelserna, hur de avgudar dem som, efter att ha glömt bort ära och mänsklig värdighet, tjänat nazisterna, hur de skamlöst ljuger för sina barn, förråder sina förfäder ». Nürnbergprocesserna har alltid varit och kommer att fortsätta att vara ett hinder för återupplivandet av nazismen och aggressionen som statlig politik - både i våra dagar och i framtiden. Rättegångens resultat är en varning för alla som ser sig själva som de utvalda «härskarna över öden» för stater och folk. Målet med den internationella kriminella domstolen i Nürnberg var att fördöma nazistledare (ideologiska huvudinspiratorer och huvudmän), liksom oberättigade grymma handlingar och blodiga kränkningar, inte hela det tyska folket.

I detta avseende sade den brittiska företrädaren vid rättegångarna i sitt avslutande tal: «Jag upprepar att vi inte försöker skylla folket i Tyskland. Vårt mål är att skydda honom och ge honom möjlighet att rehabilitera sig själv och vinna respekt och vänskap för hela världen.

Men hur kan detta göras om vi lämnar ostraffade och oklanderade dessa element av nazismen som huvudsakligen är ansvariga för tyranni och brott och som, som domstolen kan tro, inte kan vändas till vägen för frihet och rättvisa? »

Oleg Kuznetsovs bok är en varning som inte syftar till att väcka etniskt hat mellan Armenien och Azerbajdzjan; det är en vädjan till sunt förnuft. Begäran att utesluta förfalskning av historiska fakta (som gör det möjligt att manipulera vanliga människor) från statspolitiken. I sin bok ställer författaren frågan: «Förhärligelse i olika former av nazism i Armenien genom minnesmärkning av minnet av nazistförbrytaren Garegin Nzhdeh och hans öppet rasiska teori om tseharkon, doktorn om den armeniska supermannen, är föremål för en målmedvetet och systematiskt genomförda myndigheter och den armeniska diasporan har gjort så allvarliga ansträngningar under de senaste åren för att upphöja personligheten hos Garegin Nzhdeh, och inte någon annan bland de armeniska nationalisterna som mer bidragit till Republiken Armeniens framträdande på den politiska kartan över världen än Nzhdeh. »

För knappt ett år sedan antog FN: s generalförsamlings tredje kommitté ett förslag till resolution (initierad av Ryssland) om att bekämpa «förhärligande av nazism, nynazism och andra metoder som bidrar till att stimulera samtida former av ras, rasdiskriminering, främlingsfientlighet och relaterad intolerans. » 121 stater röstade för dokumentet, 55 avstod från att rösta och två motsatte sig det.

Det är känt att frågan om den enhetliga kampen mot nazismen och dess moderna anhängare alltid har varit lika grundläggande för Azerbajdzjan och dess politiska ledarskap (utan någon som helst tolerans för en minsta kompromiss) som för Ryssland. President Ilham Aliyev har upprepade gånger talat - både vid FN: s församling och vid mötet med rådet för OSS-statscheferna - om statens politik för att förhärliga nazismen i Armenien, med hänvisning till obestridliga fakta för att bevisa detta påstående. Vid mötet med OSS-rådets försvarsministrar stödde president Aliyev inte bara Rysslands politik för att bekämpa nazism och nynazism i global skala utan utökade också dess räckvidd och pekade på Armenien som landet för den segrande nazismen. Som sagt, Armenias företrädare för FN röstade alltid för antagandet av resolutionen som krävde kampen mot alla manifestationer av nazismen, medan ledningen för deras land öppet uppförde monument för nazistförbrytaren Nzhdeh i städerna Armenien, döpt om avenyer, gator , torg och parker till hans ära, etablerade medaljer, präglade mynt, gav ut frimärken och finansierade filmer som berättade om hans «hjältedåd». Med andra ord gjorde den allt som kallas «glorifiering av nazismen» i den allmänna resolutionen om FN: s generalförsamling.

Armenien har nu fått en ny regering, men auktoriten har inte bråttom för att eliminera nazisternas arv från sina föregångare, vilket visar sitt engagemang för praxis för glorifiering av nazismen som hade antagits i landet före kuppen som ägde rum två år sedan. De nya ledarna i Armenien, som leds av premiärministern Nikol Pashinyan, kunde inte eller ville inte radikalt förändra situationen i sitt land - och befann sig antingen som gisslan eller ideologiska fortsättningar av glorifiering av nazismen som hade praktiserats innan de kom till makten. I sin vinkel säger Oleg Kuznetsov: «Från och med milleniet har Armeniens myndigheter helt medvetet och målmedvetet bedrivit och trots förändringen av den politiska regimen i landet i maj 2018 fortsätter de fortfarande en intern 21 politisk kurs mot nationens Nazifiering genom statlig propaganda av teorin om tsehakron som en nationell ideologi för alla armenier som lever både i Armenien och i diaspora, samtidigt som man simulerar internationella ansträngningar för att bekämpa förhärligande av nazism och nynazism för att dölja odlingen av dessa fenomen i det territorium som deras kontroll, inklusive de ockuperade regionerna i Azerbajdzjan. »

Fridtjof Nansen, en norsk polarforskare och forskare, noterade: «Det armeniska folkets historia är ett kontinuerligt experiment. Överlevnadsexperiment ». På vilket sätt kommer dagens experiment utförda av armeniska politiker och baserade på manipulationer av historiska fakta att påverka livet för vanliga invånare i landet? Det land som har gett världen ett antal anmärkningsvärda forskare, författare och kreativa figurer vars verk aldrig har markerats med nazismens sigill. Med Kuznetsovs bok som avslöjar de historiska fakta kan de som studerade den tyska nazismens ideologi utveckla en annan inställning till de ord som sägs av Tyskland och kände sig skyldiga gentemot sitt folk fram till slutet av hans dagar. I slutet av sitt liv skrev han: «Historia är en politik som inte längre kan korrigeras. Politik är en historia som fortfarande kan korrigeras ».

Oleg Kuznetsov

Oleg Kuznetsov

Fortsätt läsa

konst

LUKOILS Oil Pavilion utnämndes till världens bästa projekt för användning av Virtual Reality

publicerade

on

LUKOIL blev en vinnare av det internationella IPRA Golden World Awards i fyra kategorier för restaurering av det historiska Olja Paviljong vid Moskvas VDNKh. Det är den största ryska multimediautställningen tillägnad tillämpad vetenskap, som presenterar oljeindustrin för sina besökare genom interaktiva installationer.

Vårt Oljepaviljong tilldelades statusen som det bästa globala projektet i Spel och virtuell verklighet, Business-to-business, Media relations och Sponsorskap kategorier.

Detta är den andra LUKOIL IPRA Golden World Awards vinna; Företaget fick två utmärkelser förra året. LUKOILs kampanj för att marknadsföra staden Kogalym (Yugra) som turistcentrum i Västsibirien fick utmärkelser som världens bästa projekt inom Resor och turism och Samhällsengagemang kategorier.

IPRA Golden World Awards (GWA) är världens mest inflytelserika globala PR- och kommunikationstävling.

IPRA GWA, grundat 1990, erkänner spetskompetens inom PR-praxis över hela världen med hänsyn till sådana kriterier som kreativitet, komplexitet i förverkligandet och projektets unika karaktär. Världens största kommunikations- och marknadsföringsexperter och ledare, inklusive representanter för de olika största företagen, bildar GWA-juryn.

Fortsätt läsa

konst

«Ильм «Дорогие товарищи» российского режиссера Андрея Кончаловского получил высокую оценку критиков на Vence

publicerade

on

Фильм известного российского режиссера Андрея Кончаловского «Дорогие товарищи» получил многочисленные положительн

Завтра, 12 september, е ен ен ен ен з 77 18 в XNUMX XNUMX-----М р р р р р р р ля о ля о о о о о о о В главной программе фестиваля было представлено XNUMX фильмов, в том числе работы из США ( «Земля кочевников» Хлои Чжао и «Грядущий мир» Моны Фастволд), Германии ( «А завтра весь мир» Джулии фон Хайнц), Италии ( «Сестры Макалузо» Эммы Данте и «Отче наш» Клаудио Ноче), Франции («Влюбленные» Николь Гарсиа) och других стран. Широкое одобрение критиков снискал фильм «Дорогие товарищи», историческая драма российского режиссера Андрея Кончаловского, спродюсированная российским филантропом и бизнесменом Алишером Усмановым Г-н Усманов также является главным спонсором фильма.

Стилизованная черно-белая картина «Дорогие товарищи» повествует о трагической стории из советской эпохи. Летом 1962 года рабочие одного из крупнейших предприятий страны - Новочеркасского электровозостроительного завода - вышли на мирный митинг, протестуя против повышения цен на важнейшие продукты и одновременно увеличения нормы выработки, приведшего к сокращению зарплат.

Благодаря присоединению других жителей города och бастующим заводским рабочим, протест стал массовым. По данным правоохранительных органов, in нем приняло участие около пяти тысяч человек. Демонстрация была быстро och жестоко подавлена ​​армейскими подразделениями. Mer information om hur man gör det, när man använder sig av att ställa in på ett sätt som gör att man kan göra det är 20 minuter, det är bara 90 minuter. еще XNUMX человек получили ранения. Реальное количество жертв, которое, по мнению многих, превышает официальные данные, to to сих пор неизвестно. Helt öppen участников беспорядков были впоследствии осуждены, семь из них казнены.

Det här, det är det som tragedierna visar på konjunkturet «Brutto-utseendet» och det finns en hel del som jag inte kan göra i mitt fönster. Э т ра ра ж жж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж и ииии и 1980ии XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX. Eftersom det är viktigt, kan det hända att det inte går att ställa in, och att det inte finns några att göra, och att det inte har varit ett stort företag. Режиссеру и сценаристу filma Андрею Кончаловскому пришлось воссоздавать события, собирать архивные документы и ка

Центре картины - история идейной och бескомпромиссной героини Людмилы, убежденной коммунистки. Ее дочь, сочувствующая протестующим, исчезает посреди хаоса демонстрации. Это решающий момент, когда некогда непоколебимые убеждения Людмилы начинают терять силу. «Дорогие товарищи!» - вступительные слова речи, которую она готовится произнести перед членами коммунистической партии, намереваясь разоблачить. Люо Людмила так и не находит в себе сил произнести эту речь, переживая сложную личную драму and идейный слом.

Кончаловский не в первый раз обращается к историческим темам. Начав свою карьеру в начале 1960-х, он пробовал себя в различных жанрах (среди них популярные голливудские релизы «Возлюбленные Марии» (1984), «Поезд-беглец» (1985), «Танго и Кэш» (1989) с Сильвестром Сталлоне и Куртом Расселом в главных ролях). Однако i mer än ett år på en sällskapssak på ett sällskapsfullt sätt, på grund av att det var en del av det, och att det skulle göra det.

Не в первый раз Кончаловский выдвигается и на Венецианский кинофестиваль: в 2002 году его «Дом дураков» был удостоен специального приза жюри, а автор картины получил два «Серебряных льва» за лучшую режиссуру фильмов «Белые ночи почтальона», 2014 и «Рай», 2016, который стал первым опытом сотрудничества Кончаловского с российским металлургическим и технологическим инвестором, известным филантропом Алишером Усмановым, выступившим в роли одного из продюсеров фильма. Их последний совместный фильм «Грех», который также пользовался большим успехом, рассказывает историю жизни известного скульптора и художника эпохи Возрождения Микеланджело Буонарроти. Примечательно, что Владимир Путин подарил копию этого filmer папе Франциску в 2019 году.

Хотя мы никогда не узнаем, насколько «Грех» понравился Папе Римскому, новая историческая драма Кончаловского «Дорогие товарищи», похоже, завоевала сердца критиков в Венеции в этом году. Фильм, в отличие от многих других работ, выпущенных за последнее время в России, является весьма оригинальным произведением кинематографа, которое прекрасно передает атмосферу и ощущение эпохи, а также детально представляет противоречия, царившие в советском обществе в то время.

Фльм нн о о о, о о,,, по о, о,, о,, о,,,,, о, о о,, о, о,, о,, о, о о, о о, оххххххххххххххххххххххстстистанинанистстанианианианистнанинннаниннаниннннанинанианианинннаниннннннанинанин Это также попытка демонстрации сбалансированной картины того времени. Сам режиссер говорит о советской эпохе так: «ы Мышышш М М М М М« «« «« «« «,« «,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,ст жж ж ж ж жжжж» »» »» кож ко ко »» ко п ко п п »» »» »п» п »п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п

«Дорогие товарищи» аее з за з з Фильм не похож на типичный голливудский продукт, что, как мы предполагаем, дает ему возможность выглядеть срежо. Лента выйдет в кинопрокат в ноябре.

Andrey Konchalovsky

Андрей Кончаловский - известный российский кинорежиссер, знаменитый своими захватывающими ра м и ж ж з з з з з з Среди его выдающихся работ - «Сибириада» (1979), «Поезд-беглец» (1985), «Одиссея» (1997), «Белые ночи почтальона» (2014), «Рай.

Работы Кончаловского заслужили множество наград, в том числе Специальный гран-при жюри Каннского фестиваля, приз ФИПРЕССИ, два «Серебряных льва», три премии «Золотой орел», премию «Эмми», а также ряд международных государственных наград.

Alisher Usmanov

Алишер Усманов - российский предприниматель-millimeter е е е е а п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п Mer än 15 år, för Forbes, företag Företaget och alla fonder har gjort att de har varit belägna med 2,6 miljoner dollar. Det är en bra idé att visa att det är en bra idé och att det kommer att bli en viktigare. Г-У У м м я я я в м м м м м м м м ф ф у у ф у у у у ка с,,,,,,,,,,, ч ч ч, ч ч ч ч ч ы ы

Fortsätt läsa
Annons

Facebook

Twitter

trend