Anslut dig till vårt nätverk!

Allmänt

Roliga engelska lektioner med erfarna engelska lärare

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Nuförtiden är det utmanande att vara utanför hemmet på grund av Corona 19, och onlinekurser i engelska som undervisas via video blir allt populärare. Barn i åldern 4 till 12, vars koncentrationsförmåga är lägre än vuxna, bör inte behandlas på samma sätt genom att ha standardklasser. Novakid erbjuder engelska klasser för barn som är en-på-online video engelska klasser. I kombination med roliga spel har det en positiv inverkan på förbättringen av barns engelska färdigheter och viktigast av allt är det väldigt naturligt för barn att lära sig engelska genom lek. Alla klasser undervisas av erfarna lärare som är kvalificerade att undervisa i engelska.    


Det är mycket vanligt när en utlänning talar koreanska med dåligt uttal, vilket är svårt att förstå. Så korrekt uttal och grammatik är viktigt när du lär dig engelska. I synnerhet eftersom ordföljden på engelska skiljer sig mycket från det koreanska språket. Det är möjligt att lärare i engelska vars modersmål är koreanska skulle ha det felaktiga uttalet av vissa engelska ord. Därför, när man lär sig ett främmande språk, är det det naturligaste och snabbaste sättet att lära sig det från en som talar modersmål. novakid online school of English erbjuder klasser för barn med lärare som talar modersmål som har varit aktiva inom onlineutbildningsområdet i många år. Alla lärare är högt kvalificerade och deras färdigheter bekräftas av internationellt erkända lärarkvalifikationer (CELTA, TEFL, TESOL, TKT), även varje lärare deltar i månatliga uppgraderingsprogram.


Barn har möjlighet att ta vanliga klasser med en lärare som de väljer, eller så kan de studera under olika lärare. Varje klass hålls i 25 minuter med en engelsklärare som modersmål, där barnen kan välja sina favoritspel under klassen. Metoden att lära ut engelska genom spel har många fördelar. Speciellt för de barn som precis har börjat sin resa med en infödd lärare. Spel och att ha kul genom lek kan hjälpa till att övervinna rädslan för att använda det nya språket inför läraren. Novakid-lärare använder Total Physical Response (TPR) för att kommunicera med barn. Barnen ser det visuella läromaterialet, medan läraren förklarar lektionens innehåll med hjälp av gester, ansiktsuttryck och bilder så att barnen kan förstå lektionens innehåll utan tolk eller ytterligare förklaring. Efter några lektioner blir denna undervisningsmetod naturlig och barn kan följa lärarens vägledning utan större problem.

Högkvalitativt engelskt utbildningssystem anpassat till åldern

Novakids engelska program för barn skapades av experter som talar engelska som modersmål med fokus på utvecklingsprocessen och psykologiska egenskaper hos barn i åldersspannet 4 till 12. Enligt en studie var den optimala tiden som barn kan koncentrera sig i den individuella klassen. 25 minuter. Baserat på denna studie är Novakids lektionslängd också 25 minuter. I den första provklassen försöker läraren bestämma nivån på barnets engelska kunskaper, med början med hänsyn till barnets ålder. Förstklassig start enkelt, inom den tid som barnets kommunikationsnivå på engelska ökar kommer mer komplext ordförråd att användas. Dessutom baseras det engelska programmet från Novakid på Common European Framework of Reference for Languages ​​(CEFR), en internationell standard som beskriver språkkunskaper som används i Europeiska Unionen. Novakids lärare och lärchefer spårar och övervakar hela inlärningsprocessen, inom barnets framsteg gör de justeringar av läroprogrammet, reviderar och förbättrar kontinuerligt läromedel. Det gör det möjligt för barn att få europeisk högkvalitativ engelsk utbildning online, som är anpassad till deras individuella utveckling.

Online videokurs för Corona-eran


Under pandemins tidevarv är föräldrar mycket oroade över att deras barn går till privata akademier. Om jag inte skickar dem till akademin tror jag att mitt barn kommer att hamna efter i skolan, och att skicka dem till akademin oroar mig för viruset. Novakids engelska lektioner för barn genomförs online, så att du kan njuta av lektioner från bekvämligheten av ditt eget hem utan att behöva oroa dig för influensa eller coronavirus. Dessutom kan du begära en gratis provklass, så att du kan kontrollera hur klassen går till innan du betalar för programmet. När klassen är klar lagras den inspelade videon och läromaterialet från den avslutade klassen i sektionen för lärandehantering på användarens konto. Detta gör det möjligt för föräldrar att hantera sina barns framsteg i klassrummet och inlärningsutveckling. Inspelade videor och läromedel kan hänvisas till senare om barn behöver granska dem. Dessutom får föräldrar regelbundna utvärderingar av sina barns framsteg, så att de kan gå tillbaka till sitt barns engelska klasser och se var de gör bra ifrån sig och var de behöver förbättras.


Efter att pandemin började publicerades en studie om sambandet mellan ökningen av hemundervisning och en signifikant minskning av barns akademiska prestationer. Föräldrar vill skicka sina barn till en privat akademi för akademiska prestationer, men de blir oroliga när de får ett sms om att en virussmittad person har dykt upp i närheten. En hög inlärningseffekt sker inte nödvändigtvis bara offline. Speciellt för engelska klasser, om du kan hitta ett onlineprogram med erfarna lärare och mycket effektiva program, kan du uppnå tillräckliga inlärningsmetoder utan att utsätta ditt barn för risken för viruset. Den engelska onlineplattformen som erbjuds av Novakid kommer att vara det bästa alternativet för föräldrar som funderar på onlinekurser i engelska under pandemin.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend