Anslut dig till vårt nätverk!

Allmänt

Sport och betting – var är vi nu?

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Vi som människor har satsat på sport och andra grenar sedan 17-talet. Det är något väldigt underhållande med vadslagning och spel på sport. 

Kanske är det för att vi delar relevansen, en dag spelade du den sporten så att du känner dig dragen till den. Kanske känner du till sportens ins och outs och har studerat och analyserat sporten i flera år. Oavsett din anledning är att spela på sport. Vet att du inte är den enda. 

Bara i USA finns det 19 miljoner onlinesportbättre per år. Och runt 70 % av allt vadslagning online är för fotboll. Data om Storbritannien eller Irland om detta är ganska begränsade. Det var därför en statistik över USA användes. Men det är bara för att ge dig en uppfattning om hur stor sportspelbranschen faktiskt är. 

Vi har kommit väldigt långt från där sportbetting började, men sportbettingtjänster och webbplatser fortsätter att förbättras och gå framåt. Webbplatserna blir användarvänligare och du får fler bonusar. För att ge dig en uppfattning om var vi står idag i denna bransch, läs mer nedan.  

Betalningar och insättningar 

Hos alla populära och vardagliga leverantörer hittar du den insättningsmetod som passar dig bäst; vissa erbjuder till och med Klarna. Klarna är ett köp nu, betala senare betalningsgrind. Andra gör det enklare och låter dig använda ditt kredit-/betalkort eller PayPal. I sällsynta fall kan du se en leverantör där du kan betala via kontantöverföring via en tjänst som WesternUnion. 

Vinster, belöningar och vinster betalas säkert och snabbt tillbaka till insättningsmetoden. 

Eller så kan du välja hur du vill att den ska skickas tillbaka till dig. Förr var det mycket transaktionsavgifter och kostnader som följde med insättning eller utbetalning. Men på senare tid är dessa avgifter små till ingenting. 

Annons

Var spelar man i Europa?

Tyvärr är inte alla bettingsidor på nätet skapade lika. Du kan pröva lyckan med att googla runt, men chansen att du hamnar på en bedragares sida är stor. Att använda populära tjänster som Irlands egna "betinireland.ie" eliminerar det mardrömsscenariot. Använd dem här när du hittar nya vadslagningssidor

Även här presenterar de för- och nackdelar med varje sida och ger dem poäng av tio. 

På så sätt vet du alltid vad du ger dig in på! De har lyft fram allt det onda och det goda. Från en bättre sport till andra sportspelare. 

bonusar

Det är lätt att hoppa på och börja spela utan att riktigt vara uppmärksam. När du använder en bettingtjänst online får du ofta bonusar eftersom den är online, och tjänsten eller leverantören sparar på kostnader från att öppna upp en plats. Så de belönar dig för det mesta med bonusar. Detta kan vara genom insättningsmatcher. Det är då vadslagningstjänsterna matchar beloppet du sätter in. Om du sätter in 500 lägger de till ytterligare 500 som du kan spela med. Andra gånger får du bonusar i form av krediter eller tokens. Dessa krediter eller tokens låter dig spela mer. 

Det är lätt att glömma att bonusarna finns och spela vidare och gå miste om dessa. Missa inte dessa eftersom de oftast bara är till för nya spelare. Så bonusarna kommer att förfalla efter ett tag. 

multiplikatorer 

Hur detta fungerar är ganska enkelt, men om du satsar för ett lag som inte har vunnit på länge kan speltjänsten/leverantören ge dig en multiplikator på det. Om du satsar, till exempel, satsar du för att Wales kommer igenom VM och om du vinner gruppspelet kan du få en fet multiplikator för det baserat på historien om det wales fotbollslandslaget.

Men om du satsar på lag som ofta får dessa vinster som Liverpool eller Manchester, kan multiplikatorn vara ingenting eller minimal eftersom dessa lag vinner vänster- och högermatcher hela tiden. Dessutom när ett högkvalificerat lag som Barcelona spelar mot ett lag i Polen. Multiplikatorn för Barcelona kan minska eftersom de är extremt sannolikt att vinna från Polen. Men om du skulle ha satsat på Polen och de vann på något sätt skulle du få en stor fet multiplikator.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend