Anslut dig till vårt nätverk!

Framsidan

Schulz önskar snabb återhämtning till ledamoten Alvaro

DELA MED SIG:

publicerade

on

Av Bryssel korrespondent

HEASCHULZ

Schulz önskar ett snabbt tillfrisknande till Alexander Alvaro, ledamot av Europaparlamentet efter bilolycka i Tyskland 23 februari 2013 Europaparlamentets ordförande Martin Schulz gjorde följande korta uttalande efter nyheten att Alexander Alvaro, Europaparlamentets vice ordförande, har varit inblandad i en bilolycka den motorväg A1 i Tyskland mellan Burscheid och Leverkusen.

"Jag har blivit informerad om bilolyckan med Alexander Alvaro, jag är djupt chockad över den fruktansvärda olyckan. På Europaparlamentets och hans kollegors vägnar önskar jag honom ett snabbt och fullständigt tillfrisknande. Alla mina tankar och förhoppningar är till mitt bästa vän och nära kollega. Mina kondoleanser går också till de nära och kära till de personer som omkom i denna tragiska olycka."

 

Annons

Anna van Densky

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.
Annons

Trend