#EAPM - Rubriker in i maj den personliga vägen ... (MEPs intervjuhefte)

| 30 april 2019

Den första maj är nästan på oss och det betyder att våren är riktigt i luften. När det gäller den andra "maj" som är i nyheterna, verkar det som att det inte händer mycket i Theresas Brexit-värld, men tiden kommer att berätta ...skriver den europeiska alliansen för personlised medicine (EAPM) verkställande direktör Denis Horgan.

Under tiden kommer den glada månaden i maj definitivt att leda till valet till Europaparlamentet (med eller utan engagemang i Storbritannien) och därmed åtminstone delvis i åtanke, HÄR Du hittar en broschyr med ledamöter och intervjuer på hög nivå, som vi har förberett inte bara för dig, våra medlemmar och intressenter, men också för nuvarande och villiga ledamöter, medlemmar av relevanta generaldirektorat i Europeiska kommissionen, plus journalister och någon annan vem vill ha och / eller behöver veta mer om den spännande utvecklingsvärlden av personlig medicin.

Intervjuerna, som alla ägde rum nyligen i Europaparlamentets baser i Strasbourg och Bryssel, liksom på andra håll, täcker ett brett spektrum av frågor. De är (vi är väldigt glada att säga till gagn för dig, kära läsare) inte löjligt länge, och alla bygger på konversationer som våra utvalda och framstående intervjuade hade med EAPM: s verkställande direktör Denis Horgan.

Framlagt tillsammans i en publikation hoppas vi att du hittar dem både underhållande och informativa, speciellt om du har lite tid på händerna när vi flyttar in i månaden för en semester här och en semester där.

Se upp för bidrag från deputerade som är involverade i vårdhem i hemmet, som Marian Harkin, Paul Rubig, Sirpa Pietikainen, Soledad Cabezon Ruiz, Sean Kelly, Lieve Wierinck, Cristian-Silviu Busoi, Andrey Kovatchev,Marisa Matias, Alojz Peterle, Lambert Van Nistelrooy och mer.

Ledamöterna är medlemmar i denna EAPM 100-plus personsökare av intressenter som Louis Denis, (VI OCKSÅ, Belgien), Stephen McMahon, av Irländska patienter' Förening, Ken Mastris(Europeiska Cancer Patient Coalition), EAPMs medordförande Gordon McVie och Jasmina Koeva, ordförande för Bulgarien Alliance för personlig och precisionsmedicin.

Också i publikationen är tankarna till Barbara Moss, av EuropaColon och Francesco De Lorenzo, av den europeiska Cancer Patient Coalition.

Bland de ämnen som omfattas är hur pPersonlig sjukvård kommer att förändra världen, Than ohälsosamma följder av diskriminering, Stora data och förbättrade behandlingsalternativ och hvård och digital inre marknaden.

Vi frågar också om personlig medicin is vägen till en hälsosam världd, diskutera hälsokunskap, avancerade verktyg den där öka värdet till vården, Thennovation, tillgång och förebyggande - en patient's heliga treenighet, Och mycket mer.

Förhoppningsvis har vi täckt det, och intervjuarna är verkligen representativa för det breda utbudet av intressenter och intressenters synpunkter som är viktiga för att göra drömmen om personlig medicin och rättvis tillgång till alla tillgängliga behandlingar, en verklighet.

Glad läsning, och vårt tack till alla som deltog. Här du hittar intervjuboken.

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , , , , , , , , , ,

Kategori: En framsida, EU, Europeiska alliansen för personifierade Medicine, Hälsa, Personifierade medicin

Kommentarer är stängda.