Anslut dig till vårt nätverk!

EU

#ECF ansluter #WorldBicycleDay firandet!

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi vet att du är lika upphetsad över den andra upplagan av World Bicycle Day som vi är. Förra året deltog hundratusentals cykelälskare världen över i lokala evenemang och aktiviteter både online och offline. Det är därför vi i år går större, modigare och längre.

World Cycling Alliance har förberett en 360-graders kampanj med fokus på den enkla glädjen att cykla. I år handlar World Bicycle Day om att gå tillbaka till det som får människor att älska att cykla i första hand. Vi bjuder in människor att njuta av världen från sina cyklar och dela sina personliga upplevelser av glädje. Följ denna länk or Klicka här att ladda ner en omfattande verktygslåda gratis, inklusive affischer, sociala mediehuvuden och aktiveringsidéer kring Världscykeldagen, för att bara nämna några.

"Vårt främsta uppdrag är att främja cykling som transportsätt till förmån för människor över hela världen och cykeln som en samlande, global symbol som är tillgänglig för alla" säger Raluca Fiser, president för World Cycling Alliance.

Här behöver vi din hjälp. För att få denna kampanj på rätt spår och se till att alla runt om i världen kommer att interagera med samma nyckelbudskap, behöver vi att du väljer vilka idéer som matchar din lokala publik. Våra medlemmar och nätverk är avgörande för dagens framgång, så vi skulle mycket uppskatta att ha dig ombord.

World Cycling Alliance startade som ett ECF-initiativ för att bygga ett globalt nätverk av icke-statliga organisationer med ett stort intresse av att främja cykling. WCA lanserades framgångsrikt som en oberoende internationell ideell förening i januari 2019, med ECF som en av de grundande medlemmarna. ECF och WCA har kämpat för en FN -utsedd världscykeldag sedan 2016; ta reda på mer om detta här..

WCA: s webbplats

Annons

WCA Twitter: @WCA_cykling
WCA Instagram: @världscyklingsallians
WCA Facebook: @WorldCyclingAlliance

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend