Anslut dig till vårt nätverk!

Läkemedel

Starta av #EuropeanDrugReport2019

DELA MED SIG:

publicerade

on

Den 6 juni kommer migrations-, inrikes- och medborgarskapskommissionär Dimitris Avramopoulos och direktör för det europeiska övervakningscentret för narkotika och narkotikamissbruk (ECNN) Alexis Goosdeel att lansera den europeiska narkotikarapporten 2019, som presenterar de senaste droganvändnings- och marknadstrenderna och utvecklingen i Europa. .

Den europeiska narkotikarapporten ger en omfattande analys av den senaste tidens narkotikaanvändning och marknadstrender i EU, Turkiet och Norge. I synnerhet kommer 2019 års rapport att fokusera på: läkemedelsförsörjning och marknad; droganvändningsprevalens och trender; skador i samband med droganvändning och olika reaktioner på dem. Rapporten kommer att åtföljas av 2019 års statistiska bulletin och landsläkemedelsrapporter som presenterar sammanfattningar av nationella narkotikafenomen.

En presskonferens med kommissionsledamoten för migration, inrikes frågor och medborgarskap Dimitris Avramopoulos och direktören för det europeiska övervakningscentret för narkotika och narkotikamissbruk (ECNN) Alexis Goosdeel kommer att äga rum den 6 juni kl. 11.30 i VIP-hörnan (TBC) i Berlaymont-byggnaden , i Bryssel.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend