Anslut dig till vårt nätverk!

Artificiell intelligens

Världens första "AI MP" som ställs upp i Storbritanniens allmänna val

DELA MED SIG:

publicerade

on

Årets riksdagsval i Storbritannien har åtminstone en mycket ovanlig kandidat som kandiderar... "AI Steve." Om den blev vald skulle den vara världens första valda AI-politiker.

"SmarterUK" är ett nytt AI-drivet politiskt parti i Storbritannien som har lagt fram AI Steve som en kandidat att slåss i nästa veckas allmänna val för att bli MP för Brighton Pavilion.

Grundaren av SmarterUK, affärsmannen Steve Endacott, sa till denna webbplats, "SmarterUK vill återknyta politiker med sina väljare med hjälp av modern teknik för att skapa vad jag kallar politik för folket, av folket." 

"Vi har skapat AI Steve för att uppnå detta mål med den revolutionerande nya AI Voice-plattformen 'Neural Voice'.

"AI Steve är bättre kopplad till sina väljare än traditionella parlamentsledamöter, eftersom väljare kan komma åt honom online från bekvämligheten av sina hem 24/7-365 dagar om året för att diskutera befintliga policyer och ge åsikter om policyer som de vill att AI Steve ska anta. ”

Endacott added, “People are amazed during their first conversation with AI Steve by how conversational and human-sounding he is, with response times of 0.36 seconds, making him as fast as humans – and much faster than most politicians”.

Annons

Although the election strategy team at SmarterUK has set up AI Steve’s initial policies, these, says Endacott, will be expanded by creating a team of 5,000 local “creators” who will chat with AI Steve to create proposed policies for adoption. 

Alla konversationer transkriberas och grupperas i SmarterUKs idédatabas innan de översätts till policyer med ChatGPT.

Alla policyer röstas sedan fram av 5,000 1 "validatorer", som poängsätter dem på en skala från 10 till XNUMX för att säkerställa att endast "förnuftig politik med bredare gemenskapsstöd" antas. Validatorer dikterar också hur deras MP ska rösta i viktiga brittiska parlamentariska debatter.

Konceptet AI Steve skapades av Endacott, en Sussex-entreprenör, som förklarade: "Efter att ha gått på universitetet i Brighton och byggt ett företag i staden känner jag en djup anknytning och politisk tillhörighet till Brighton som helt enkelt inte matchar ett område som kan välja radikalen som George Galloway som sin MP.

"Även om jag kunde delta i parlamentet från mitt hem i Brighton under veckan kände jag att jag inte skulle ha tillräckligt med tid för regelbunden interaktion med mina väljare om jag stod i Brighton and Hove. 

"Därför vände jag mig till Neural Voice-teamet för att hjälpa mig att lösa det här problemet."

Neural Voice är en ny AI-plattform som, säger han, "lindar in AI-språkmodeller i ett djupt och unikt lager av personalisering."

Detta tillåter användaren att skapa sin egen röst, regeluppsättning och interna databas med kunskap som alltid refereras till innan säkerhetskopiering sorteras från kunskapen om internet med hjälp av verktyg som ChatGPT. 

Jeremy Smith, the CEO of Neural Voice, said, “How many times have we seen flustered MPs without the necessary facts at their fingertips? It’s still to be proven whether AI Steve is smarter than most MPs but I can guarantee he has a better grasp of all the facts and world events”.

SmarterUK hoppas också att AI Steve kommer att vara skandalsäker. Han får inte svära, kan inte olämpligt röra medhjälpare och kan inte dricka, vilket gör honom mindre benägen att komma med politiskt inkorrekta kommentarer. 

Men Endacott varnade, "Tekniken är fortfarande i sin linda, och jag är säker på att vissa människor kommer att missa "poängen" och ägna all sin tid åt att försöka snubbla upp den.

"Jag personligen tycker att det är lysande och ser fram emot den koppling som det kommer att bygga med potentiella beståndsdelar."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend