Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Konferens: Optimering av vindkraft O&M: Europa

DELA MED SIG:

publicerade

on

logotypDet har aldrig funnits en bättre tid att se över och omförhandla drift- och underhållskontrakt för vindkraftverk. I november 2012 rapporterade Bloomberg New Energy Finance att det genomsnittliga priset för fullservice O&M-erbjudanden för vindkraftsparker på land sjönk till 19,200 38 euro per MW årligen, en minskning med 2008 % sedan 30. Men med totala underhållskostnader för en typisk landbaserad vindkraftspark i drift med upp till XNUMX % (och offshore ännu högre) av de totala driftskostnaderna kan en framgångsrik kontroll av dessa utgifter göra skillnaden mellan vinst och förlust under ett år.

Genom att påverka prestanda, produktivitet och lönsamhet är turbinens O&M avgörande för den kommersiella framgången för vindkraftsparker. På denna alltmer konkurrensutsatta marknad är utbudet av kontraktsalternativ och verktyg som är tillgängliga för tillgångsägare enormt och komplext.  Vilken strategi passar bäst för din affärsmodell och riskaptit?  Vilka är dina interna förmågor? Vad kan du lära dig av de strategier som antagits av andra tillgångsägare?

Dessa och andra nyckelfrågor kommer att besvaras kl Green Power Conferences' kommande Optimera vindkraft O&M: Europa. Utspelar sig i Manchester den 3 och 4 september, kommer tvådagarsagendan att analysera och utvärdera riskerna och fördelarna med olika drifts- och underhållskontrakt för vindkraftverk på land och till havs. Tillgångsägare kommer att ge fallstudieexempel på hur de arbetar för att minimera stillestånd, planera underhållsscheman och i slutändan maximera avkastningen från varje euro som spenderas på drift och drift.

Nyckelfrågor som ska tas upp på dagordningen inkluderar:

  • Hur man håller O&M-kostnader under kontroll
  • utvärdera bästa alternativen för slutet av OEM-garantin
  • Att skingra myterna om Tillståndsövervakningssystem – fungerar de verkligen i praktiken?
  • Vilken strategi är den mest kostnadseffektiva och tidseffektiva – prediktivt, förebyggande eller reaktivt underhåll?
  • Att få rätt balans mellan inhouse, Underhåll av OEM och tredje part tjänsteleverantör
  • Senaste tekniker och verktyg för att effektivt hantera underhåll på blad, generatorer och växellådor
  • Eftermontering vs. byte – vilka är alternativen och kostnadsnyttoanalysen?
  • Rollen som effektiv lager- och reservdelshantering vid hantering av driftskostnader

För mer information, klicka här.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend