Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

IBC2013 ser på framtiden

DELA MED SIG:

publicerade

on

image_ibc2011_185x111_future_zone3På IBC2013 kommer Future Zone att ge en lockande inblick i framtiden för morgondagens elektroniska medier. Samlingen av tankevridande koncept och prototyper som visas upp finns bara i världens ledande forsknings- och utvecklingslaboratorium, eller som akademiska artiklar, tills de demonstreras på IBC.

Snarare än en kommersiellt tillgänglig produkt kommer denna visionära teknik att göra det möjligt för deltagarna att ta ett steg tillbaka och tänka om vad som är möjligt. Även inkluderade i Future Zone är noggrant utvalda Posters, vald av IBC Technical Papers Committee för deras relevans för ämnena för IBC:s konferensprogram och intresse för IBC-deltagare.

Vad kommer IBC att ha i beredskap för 2013 och framåt? Missa inte möjligheten att upptäcka branschens framtid. Klicka här för mer information.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.
Annons

Trend