Anslut dig till vårt nätverk!

Framsidan

FUW-monter är värd för gårdsministrar och poliskommissionär vid Denbigh & Flint-utställningen

DELA MED SIG:

publicerade

on

_MG_0457The Farmers’ Union of Wales (FUW) stand at Denbigh & Flint County Show on Thursday, 15 August,  will provide county officials and members the opportunity to meet and question the new North Wales police commissioner and the ministers responsible for agriculture in the Welsh and UK governments.

At lunchtime, Police Commissioner Winston Roddick will call at the stand with the two new rural police officers for the Denbighshire and Flintshire areas to answer questions on the force’s new rural policing initiative.

During the afternoon, Wales’ Secretary of State David Jones will visit the stand with Environment, Food and Rural Affairs Secretary of State Owen Paterson.

Och runt 14 kommer naturresurs- och livsmedelsminister Alun Davies att närvara i montern för att träffa länstjänstemän och medlemmar, tillsammans med medlemmar av förbundets presidentteam, för att diskutera aktuella frågor inklusive samrådet om genomförandet av reformen av den gemensamma jordbrukspolitiken i Wales.

FUW-personal kommer att vara i montern under hela dagen för att markera den kommande deadline för bönder att förnya sina avfallsundantag.

Det nya certifieringssystemet kräver att sökande uppdaterar sina befintliga certifikat, eller ansöker för första gången, innan deadline i slutet av september.

Davis Meade Property Consultants och E.ON-representanter kommer också att vara närvarande för att ge råd om ett brett spektrum av frågor. E.ON-representanter kommer också att ge information om ett initiativ för energibesparingar för FUW-medlemmar.

Annons

FUW County Executive Officer Rhys Roberts sa: "Vi ser verkligen fram emot att välkomna våra framstående gäster till montern för att diskutera viktiga frågor som landsbygdspolis och CAP-reform över en kopp te."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend