Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Athletico Madrid för att träna belgiska ungdomar under sommaren

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Det är varje ung fotbollsfans dröm - chansen att träna med dina idoler. I sommar får ungdomar i Belgien en chans att uppfylla sina drömmar, eller det näst bästa, hur som helst, skriver Martin Banks.

De kommer att kunna delta i en serie träningsläger anordnade av en av Europas bästa klubbar, Athletico Madrid.

Medan klubbens superstjärnspelare faktiskt inte deltar, har sessionerna det näst bästa: tränare i La Liga-jättarna.

Annons

Belgien-baserade Football2Be och Kogoza.be har gått ihop med klubben för att organisera fotbollsläger som ska arrangeras i Belgien för första gången på två olika platser, Braine l'Alleud och Tienen.

Nu när fotbolls-euro börjar, är det det perfekta sättet att göra det till en sommarspektakulär fotboll.

Atletisk, känd för sina röda och vita ränder och hanteras av den gåtfulla Diego Simeone, är de nuvarande innehavarna av La Laga.

Annons

Madrids akademiska etapper är öppna för tjejer och pojkar på alla nivåer som kommer att dra nytta av en överlägsen coachingupplevelse där deltagarna tränar i 5 dagar under Athletico-färgerna.

Allt detta sker under personlig övervakning av bussar som reser till Belgien från den officiella akademin i Madrid. Träningspasset har utformats av Atléticos sportavdelning för att säkerställa att deltagarna får en "unik och oförglömlig upplevelse."

Akta sig! Antalet deltagare är begränsat till 70 så tidig bokning rekommenderas starkt.

Om du inte lyckas anordnar Football2B också kurser och fotbolls praktikplatser under hela året för alla spelare i åldern 5 till 16, från nybörjare till elitspelare (flickor och pojkar). Ungdomar tränas av kvalificerade tränare och sessioner är strukturerade kring olika tekniska teman inklusive dribblingar, bollhantering och informationsinsamling. Grupper med 10-12 spelare bildas efter ålder och nivå för varje deltagare och all utrustning tillhandahålls för varje barn.

En talesman sa, "Hela panoplyen av den moderna spelaren är utvecklad. Tanken är att barnet utvecklas på bästa möjliga sätt."

Sådana sessioner ger också en trevlig gåva, till exempel en födelsedag.

Under drivkraften från två professionella spelare skapades Football2Be 2017 och erbjuder kvalitetsfotbollsträning och läger under hela året som drivs av kvalificerade och erfarna tränare.

Talsmannen sade, ”Varje barn föds med utnyttjbar potential men att utveckla och forma det tar tid och självuppoffring. Eftersom varje spelare är annorlunda och utvecklas i sin egen takt gör vi dem till centrum för uppmärksamhet så att tillvägagångssättet är optimalt. Vi strävar efter att stödja spelare som vill gå framåt och de erfarenheter som våra tränare förvärvat under deras karriär gör det möjligt för dem att dela lämpliga idrottsråd för att undvika fallgroparna i fotbollsvärlden och ge individuellt stöd. ”

Sessionerna är tillgängliga för barn mellan 6 och 16 år och kommer att anordnas på Gaston Reiff-stadion i Braine-l'Alleud och även på Bergévest i Tienen.

Mer information finns via www.football2be.be eller på Facebook-sidan: Football2Be

Europeiska kommissionen

NextGenerationEU: Europeiska kommissionen betalar ut 231 miljoner euro i förfinansiering till Slovenien

publicerade

on

Europeiska kommissionen har betalat ut 231 miljoner euro till Slovenien i förfinansiering, motsvarande 13% av landets bidragstilldelning under återhämtnings- och motståndskraftsfaciliteten (RRF). Förfinansieringsbetalningen hjälper till att sätta igång genomförandet av de viktiga investerings- och reformåtgärder som beskrivs i Sloveniens återhämtnings- och motståndskraftsplan. Kommissionen kommer att godkänna ytterligare utbetalningar baserade på genomförandet av de investeringar och reformer som beskrivs i Sloveniens plan för återhämtning och motståndskraft.

Landet kommer att få totalt 2.5 miljarder euro, bestående av 1.8 miljarder euro i bidrag och 705 miljoner euro i lån, under hela planens livstid. Dagens utbetalning följer på det senaste framgångsrika genomförandet av de första låneoperationerna under NextGenerationEU. I slutet av året avser kommissionen att samla in upp till totalt 80 miljarder euro i långsiktig finansiering, som kompletteras med kortsiktiga EU-räkningar, för att finansiera de första planerade utbetalningarna till medlemsstaterna under NextGenerationEU.

RRF är kärnan i NextGenerationEU som kommer att ge 800 miljarder euro (i löpande priser) för att stödja investeringar och reformer i medlemsstaterna. Den slovenska planen är en del av EU: s svar utan motstycke för att komma starkare ur covid-19-krisen, främja de gröna och digitala övergångarna och stärka motståndskraften och sammanhållningen i våra samhällen. A pressmeddelande finns tillgänglig online.

Annons

Fortsätt läsa

Cypern

NextGenerationEU: Europeiska kommissionen betalar ut 157 miljoner euro i förfinansiering till Cypern

publicerade

on

Europeiska kommissionen har betalat ut 157 miljoner euro till Cypern i förfinansiering, vilket motsvarar 13% av landets finansiella anslag under återhämtnings- och resiliensfaciliteten (RRF). Förfinansieringsbetalningen hjälper till att sätta igång genomförandet av de viktiga investerings- och reformåtgärder som beskrivs i Cyperns plan för återhämtning och motståndskraft. Kommissionen kommer att godkänna ytterligare utbetalningar baserade på genomförandet av de investeringar och reformer som beskrivs i Cyperns plan för återhämtning och motståndskraft.

Landet kommer att få 1.2 miljarder euro totalt under planens livstid, med 1 miljard euro i bidrag och 200 miljoner euro i lån. Dagens utbetalning följer på det senaste framgångsrika genomförandet av de första låneoperationerna under NextGenerationEU. I slutet av året avser kommissionen att samla in upp till totalt 80 miljarder euro i långsiktig finansiering, som kompletteras med kortsiktiga EU-räkningar, för att finansiera de första planerade utbetalningarna till medlemsstaterna under NextGenerationEU. En del av NextGenerationEU kommer RRF att tillhandahålla 723.8 miljarder euro (i löpande priser) för att stödja investeringar och reformer i medlemsstaterna.

Den cypriotiska planen är en del av EU: s svar utan motstycke för att komma starkare ur covid-19-krisen, främja de gröna och digitala övergångarna och stärka motståndskraften och sammanhållningen i våra samhällen. A pressmeddelande finns tillgänglig online.

Annons

Fortsätt läsa

Belgien

EU: s sammanhållningspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien och Italien får 373 miljoner euro för att stödja hälso- och socialtjänster, små och medelstora företag och social integration

publicerade

on

Kommissionen har beviljat 373 miljoner euro till fem Europeiska socialfonden (ESF) och Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) operativa program (OP) i Belgien, Tyskland, Spanien och Italien för att hjälpa länderna med nödsituationer och reparationer av coronavirus inom ramen för REACT-EU. I Belgien kommer ändringen av Wallonia OP att tillhandahålla ytterligare 64.8 miljoner euro för förvärv av medicinsk utrustning för hälsovårdstjänster och innovation.

Medlen kommer att stödja små och medelstora företag i utvecklingen av e-handel, cybersäkerhet, webbplatser och onlinebutiker, samt den regionala gröna ekonomin genom energieffektivitet, miljöskydd, utveckling av smarta städer och koldioxidsnål offentlig infrastruktur. I Tyskland, i delstaten Hessen, kommer 55.4 miljoner euro att stödja hälsorelaterad forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet och innovation vid universitet och andra forskningsinstitutioner samt investeringar i forskning, utveckling och innovation inom områdena klimat och hållbar utveckling. Denna ändring kommer också att ge stöd till små och medelstora företag och fonder för nystartade företag genom en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt kommer 75.7 miljoner euro att underlätta samarbete mellan små och medelstora företag och institutioner inom forskning, utveckling och innovation, och tillhandahålla investeringar och rörelsekapital för mikroföretag som drabbats av coronaviruskrisen. Dessutom kommer fonderna att möjliggöra investeringar i företagens energieffektivitet, stödja digital innovation i små och medelstora företag och förvärva digital utrustning för skolor och kulturinstitutioner. I Italien kommer det nationella OP 'Social Inclusion' att få 90 miljoner euro för att främja den sociala integrationen av människor som upplever svår materiell brist, hemlöshet eller extrem marginalisering genom tjänsterna 'Housing First' som kombinerar tillhandahållande av omedelbara bostäder med möjliggörande av social- och arbetsförmedlingstjänster .

Annons

I Spanien kommer 87 miljoner euro att läggas till ESF OP för Castilla y León för att stödja egenföretagare och arbetare som fick sina kontrakt avbrutna eller reducerade på grund av krisen. Pengarna kommer också att hjälpa hårt drabbade företag att undvika uppsägningar, särskilt inom turistsektorn. Slutligen behövs pengarna för att tillåta viktiga sociala tjänster att fortsätta på ett säkert sätt och för att säkerställa utbildningskontinuitet under hela pandemin genom att anställa ytterligare personal.

REACT-EU är en del av NextGenerationEU och ger ytterligare 50.6 miljarder euro ytterligare finansiering (i löpande priser) till sammanhållningspolitiska program under 2021 och 2022. Åtgärderna fokuserar på att stödja arbetsmarknadens motståndskraft, jobb, små och medelstora företag och låginkomstfamiljer, samt att sätta framtidssäker grund för de gröna och digitala övergångarna och en hållbar socioekonomisk återhämtning.

Annons

Fortsätt läsa
Annons
Annons
Annons

trend