Anslut dig till vårt nätverk!

Bio

EU-stödd film hedrad vid filmfestivalen i San Sebastian

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Vinnarna av 69th upplaga av San Sebastian International Film Festival tillkännagavs lördagen den 25 september, med en film som finansieras av EU som delas ut.  Noche de Fuego/Böner för de stulna av Tatiana Huezo tog hem Horizontes -priset. Totalt fyra EU-stödda filmer tävlade inom festivalens officiella urval. EU stödde dessa mycket internationella verk, som involverade flera länder både inom EU och utanför, i deras utveckling, internationell samproduktion och distribution genom MEDIA sträng av Creative Europe-programmet. Dessa och många andra produktioner finns också inom ramen för 30 års MEDIA kampanjen, som firar EU: s fortsatta stöd till den audiovisuella industrin under årtiondena, och belyser branschens arbete framför och bakom kameran och den verkliga effekten av EU -stöd. Festivalen, i samarbete med Creative Europe MEDIA, var också värd för en livestreamad upplaga av European Film Forum: 'Transformationen av det europeiska audiovisuella ekosystemet: mot en mer hållbar och digital industri'.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend