Anslut dig till vårt nätverk!

Sporter

Boxningsgemenskapen håller en fredlig demonstration för att skydda boxningen vid OS

DELA MED SIG:

publicerade

on

Den 29 mars höll boxningsgemenskapen en fredlig demonstration i Lausanne, Schweiz för att visa sin enighet och styrka i att skydda boxningen och se till att den stannar vid OS. Demonstrationen hölls på två platser i Lausanne: Internationella olympiska kommitténs (IOC) olympiska hus och Olympiska museet.

Boxningsgemenskapen efterlyste rättvis och transparent utvärdering och övervakning av boxningsaktiviteterna inom IBA. De krävde att IOK skulle erkänna de framsteg som gjorts av IBA under de senaste två åren när det gäller att följa internationell praxis och att involvera IBA och boxningsgemenskapen i beslut om boxningens framtid.

Demonstrationen deltog av ett stort antal idrottare, tränare och boxningsintressenter, alla förenade i sina ansträngningar för att skydda boxningsgemenskapens intressen. De uttryckte sin frustration över beslut som fattades bakom stängda dörrar och bristen på transparens i utvärderingen och övervakningen av boxningsaktiviteter. De lyfte också fram den förvirring och fara som orsakas av att den plötsliga kontrollen av tävlingar tas från IBA.

Boxningsgemenskapen hoppas att deras demonstration i Lausanne, Schweiz ska öka medvetenheten och se till att deras röst hörs i den pågående diskussionen om boxningens framtid vid OS.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend