Anslut dig till vårt nätverk!

Kina

Taiwan syftar till att främja förbindelserna med Europaparlamentet

DELA MED SIG:

publicerade

on

ambassadörPå 29 maj, Director-General of the ROC Ministry of Foreign Affairs’ Department of European Affairs Zhang Ming-zhong (avbildad) gratulerade vinnarna av valet till Europaparlamentet på Republiken Kinas vägnar.

Dessutom uttryckte han Taiwans villighet att fortsätta sina ansträngningar för att förbättra banden med EU under det nya Europaparlamentet. Zhang sa att några medlemmar i den befintliga vänskapsgruppen mellan Europaparlamentet och Taiwan omvaldes. Han tillade att Taiwan kommer att fortsätta att stärka bandet med dem samtidigt som man försöker utveckla vänskap med nyvalda parlamentariker i ett försök att stärka banden mellan Taiwan och Europa.

As the Parliament is one of the EU’s main law-making institutions, it plays a major role in the development of ties between Taiwan and the EU. The European Parliament has expressed support for an economic co-operation agreement between Taiwan and the European Union and Taiwan’s meaningful participation in international organizations such as the International Civil Aviation Organization (ICAO).

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend