Anslut dig till vårt nätverk!

EU

ECR: "Vi hoppas att vi har bevisat fel om Juncker"

DELA MED SIG:

publicerade

on

luxembourg-pm-resign-spying.siEuropeiska konservativa och reformistiska gruppen i Europaparlamentet höll en diskussion med Jean Claude Juncker den 8 juli. Efter mötet sa ECR:s ordförande Syed Kamall: "Gruppen hade en bra diskussion med Juncker och det fanns många områden där vi tror att vi kan arbeta med honom om han blir bekräftad. 

"Om han försöker leverera på prioriteringar som att utveckla en digital inre marknad, sträva efter en mer öppen handel och främja energisäkerhet, då kommer han att ha vårt stöd i detta arbete. Vi kan dock inte underteckna processen som förde Juncker till denna punkt. Vi anser att det representerar en maktförskjutning bort från medlemsländerna och mot parlamentet, och att det finns en falsk koppling mellan människor som i första hand röstar på nationella partier och de kandidater som paneuropeiska partier lägger fram till kommissionens ordförandeskap. antal områden av politisk konvergens vi kände att vi totalt sett delar olika åsikter om EU:s framtida inriktning. Vi hoppas att vi har bevisat fel men baserat på processen och detta utbyte av åsikter kan vi inte stödja Juncker nästa vecka."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend