Anslut dig till vårt nätverk!

Ministerrådet

Rådet uppmanade att återuppta samtalen om direktivet om mammaledighet

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140711PHT52237_originalMinisterrådet uppmanades att återuppta samtalen med parlamentet om ett utkast till EU-direktiv om mammaledighet av många parlamentsledamöter i en debatt med kommissionsledamot Siim Kallas på tisdagseftermiddagen (15 juli). Parlamentet röstade för detta utkast till direktiv 2010, för att stärka kvinnors rättigheter i hela Europa, och dess önskemål bör respekteras, sade parlamentsledamöterna. Men kommissionen tillkännagav nyligen planer på att dra tillbaka den, efter fyra års dödläge i rådet.

Mer information

#mammaledighet

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend