Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska kommissionen

Kommissionär Janusz Wojciechowski i Washington, DC för att delta i Agricultural Outlook Forum

DELA MED SIG:

publicerade

on

Kommissionär Janusz Wojciechowski (avbildad) kommer att vara i Washington, DC fram till fredagen den 24 februari, för att delta i USDA:s årliga Agricultural Outlook Forum, som samlar jordbruksledare och experter för att diskutera nyckelfrågor som påverkar sektorn, inklusive: prognos för jordbruksekonomin, råvarumarknader och handel 2023, klimatsmart jordbruk, utmaningar och lösningar för leveranskedjan, faktorer som påverkar handeln och den globala marknaden, och utsikter för livsmedelspriser.

Han kommer också att delta i Atlantiska rådet att diskutera effekterna av det pågående kriget i Ukraina på den globala livsmedelsförsörjningen, samt EU:s svar på den globala livsmedelskrisen, det pågående transatlantiska samarbetet på detta område och EU:s stöd till Ukraina.

Under sitt besök, herr kommissionär Wojciechowski kommer att hålla flera bilaterala möten, inklusive med jordbrukssekreterare Tom Vilsack och Joe Swinnen, VD för International Food Policy Research Institute (IFPRI). Slutligen kommer han att hålla ett huvudtal vid det katolska universitetet om att skapa lokal produktionskapacitet av små familjejordbruk.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend