Anslut dig till vårt nätverk!

Okategoriserad

De kommande fyra veckorna "grundläggande" för #Brexit-avtalet - EU-lagstiftare

DELA MED SIG:

publicerade

on


“Sufficient progress” in Brexit talks by the European Union’s summit due on 18 October is the condition for having an extra summit in November to finalize any deal between the bloc and Britain, a leading European Parliament lawmaker said on Monday (24 September),
skriver Gabriela Baczynska.

“The next four weeks will be fundamental for the whole process,” said Danuta Hubner (avbildad), the chairwoman of the constitutional affairs committee at the European Parliament, which must endorse any Brexit agreement for it to take effect.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend