Anslut dig till vårt nätverk!

Djurskydd

Världens längsta brev skrivet för att skydda hundar i Rumänien

DELA MED SIG:

publicerade

on

Barn har skrivit världens längsta brev, för att kampanja mot att döda hundar i Rumänien. Prinsessan von Hohenzollern har vid ett möte i Stuttgart presenterat det som kallas "Det längsta brevet någonsin i världen" skrivet av hundratals barn mot det brutala dödandet av herrelösa hundar i Rumänien och andra stater.

Under förra helgen följdes prinsessans initiativ upp av demonstrationer i flera europeiska städer. Prinsessan kommer nu att överlämna det drygt 1,000 40 meter långa brevet till Europaparlamentets ordförande Martin Schulz, följt av XNUMX barn, många av dem rumäner, i ett försök att få EU med att stoppa det omänskliga dödandet av hundar inom EU-länderna.

Samtidigt kommer brevet att presenteras för myndigheterna i Guinness World Records.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend