Europeiska grannskapspolitiken Package

European_flag_in_Karlskrona_2011-585x222På 27 mars 2014 europeiska grannskapspolitiken paketet kommer att antas, utvärdera genomförandet av den europeiska grannskapspolitiken i 2013 i 16 partner i vårt grannskap - Algeriet, Armenien, Azerbajdzjan, Vitryssland, Egypten, Georgien, Israel, Jordanien, Libanon, Libyen, Moldavien , Marocko, ockuperade palestinska territoriet, Syrien, Tunisien och Ukraina.

Även 2013 har varit ett år av kriser i några av sina partner, speglar politisk instabilitet och svåra socioekonomiska förhållanden i ett antal länder i grannskapet, har EU fortsatt att stödja insatser för att förbättra demokratisk samhällsstyrning, bygga säkerhet och stödja en hållbar och inkluderande utveckling. Avgörande politiska och ekonomiska reformer genomfördes i flera länder och i andra länder, var demokratiska reformer och ekonomisk återhämtning uppnås under tidigare år hotas av nationella och regionala säkerhetsutmaningar.

paket ENP 2014 IP / 14 / 315 (tillgänglig på 27 / 3 / 2014)

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: En framsida, EU, Europeiska kommissionen, Europeiska grannskapspolitiken Package, yttre förbindelser, världen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *