Anslut dig till vårt nätverk!

Konflikter

EU måste förbinda sig att ryska vapenembargo säga Greens

DELA MED SIG:

publicerade

on

HELIKOPTERI en kommentar till resultatet av G7-toppmötet i Bryssel sa de gröna/EFA:s ordförande Rebecca Harms: "Underlåtenheten att stoppa vapenexporten till Ryssland (särskilt från Frankrike och Tyskland) kommer att hindra G7 och EU från att utveckla någon sammanhängande Rysslandsstrategi. Det är ofattbart att den franska regeringen insisterar på att exportera moderna anfallsvapen till Ryssland med de två miljarderna stödvapen från Tyskland till ett värde av 1.2 miljarder euro. fartyg kommer att levereras till Ryssland i november, med Ryssland för att få licens att bygga ytterligare två fartyg, vilket skulle ge ett lyft för Rysslands krisdrabbade flotta.

"Samtidigt vill NATO och i synnerhet USA hjälpa de länder som snart kommer att hotas av dessa Mistral-skepp. Öst- och centraleuropeiska länder ska stödjas med vapen värda 1 miljard dollar. Dessutom har NATO:s generalsekreterare krävt en ökning av de nationella försvarsbudgetarna. Detta kan inte lösa konflikten i Ukraina. Istället måste Frankrike överge sina vapenexportplaner och slutligen måste Ryssland anta vapenexportplaner och slutligen anta Ryssland."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend