Anslut dig till vårt nätverk!

Framsidan

Orienteringsmöte för relationer mellan EU och Taiwan för EU-tjänstemäns studieresa till Taiwan

DELA MED SIG:

publicerade

on

37161733371Den 10 juli anordnade Taipeis representantkontor i EU och Belgien ett orienteringsmöte för de EU-tjänstemän som snart åker till Taiwan för att delta i "Taiwan Study Seminar" eller "Mandarin Training Programme".

Ett 30-tal personer var på plats. Mötet inleddes med en välkomstkommentar av biträdande representanten Dr. Wang Wan-li, följt av en presentation av utbildningsavdelningen. Mötet behandlade frågor som ROC:s akademiska relationer med Europa, finansieringsmöjligheter för Benelux och annan utbildningsstatistik.

Mandarin Training-programmet och Taiwan Study Seminar ger deltagarna möjlighet att utveckla sina mandarinfärdigheter och förbättra sina kunskaper om Taiwan i allmänhet, genom klasser och fritidsaktiviteter. På grund av det växande intresset från deltagarna och fakulteten för programmen de senaste åren utökades båda i år.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend