Anslut dig till vårt nätverk!

Bulgarien

Tre personer dödades av blixten i Bulgariens huvudstad

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Tre personer dödades av en blixt i en liten park i centrala Sofia och en annan man fördes till sjukhus i ett kritiskt tillstånd under ett kraftigt åskväder sent på tisdagen (27 september), uppger inrikesministeriet.

Mannen som fördes till sjukhus hade 20 % brännskador och är av syriskt ursprung, sade medicinska tjänstemän. Lokala medier rapporterade att de tre offren också var syrier, men inrikesministeriets talesperson sa att offren ännu inte har identifierats.

Över 800 blixtar träffade Sofia på mindre än en timme på tisdagskvällen, enligt meteorologer, medan kraftigt regn svämmade över gångtunneler i huvudstadens centrum och bröt strömmen i några av Sofias förorter och närliggande byar.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend