Anslut dig till vårt nätverk!

Europarådet

Europarådets parlamentariska församling - Den växande användningen av artificiell intelligens

publicerade

on

Europarådet

Europarådets parlamentariska församling - Förlust av integritet genom "track & trace"

publicerade

on

Med spridningen av COVID-19 tar vissa regeringar chansen att ta bort delar av demokratin. Förlust av integritet genom "track & trace" -system, försenade val och andra övergrepp orsakar oro i Europarådets parlamentariska församling och den armeniska parlamentsledamoten Vladimir Vardanyan vill se strängare kontroller ...

Fortsätt läsa

Europarådet

Europarådets parlamentariska församling - AI och algoritmer inom området straffrättsliga rättigheter

publicerade

on

Lettlands biträdande Boriss Cilevičs, författare till en rapport om användningen av artificiell intelligens inom rättsväsendet som kommer att antas denna vecka av ständiga kommittén för Europarådets parlamentariska församling, varnar Jim Gibbons om farorna med att förlita sig på algoritmer i kriminella rättssystem.

Fortsätt läsa

Europarådet

Europarådets parlamentariska församling - COVID-19-pandemin är inte en ursäkt för att urholka demokratin

publicerade

on

 

Den brittiska konservativa parlamentsledamoten Ian Liddell-Graingers rapport, som krävde att COVID-19-pandemin inte ska användas som en ursäkt för att urholka demokratin, har antagits av Europarådets parlamentariska församling. Det argumenterar. att regeringar inte får använda pandemin som en ursäkt för att urholka demokratiska rättigheter och rättsstatsprincipen. Han har pratat med Jim Gibbons.

Fortsätt läsa
Annons

Facebook

Twitter

trend