Anslut dig till vårt nätverk!

Cypern

Invest Cyprus välkomnar International IT Services and Software Solutions Sword Groups beslut att öppna kontor i Nicosia

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Invest Cypern hsom välkomnade planer av Sword Group, ett internationellt konsult-, tjänste- och mjukvaruföretag, att starta några av sina verksamheter på Cypern.   

George Campanellas, vd för Invest Cyprus, sa att Sword Groups beslut att öppna ett kontor i Nicosia kommer att stärka Cyperns rykte som ett centralt tekniskt nav på den europeiska marknaden. Det internationella mjukvarukonsultföretaget kommer att ansluta sig till ett antal ledande namn inom branschen som redan är etablerade på ön.  

Med digitala affärstrender som tar fart under pandemin, har Sword Group valt Cypern som sitt nya nav för att ytterligare stödja befintliga kunder och expandera till den europeiska marknaden.   

När han talade om beslutet sa Nasser Hammoud, Operation Director på Sword Group för Mellanöstern och Indien: "Vår avsikt med att öppna ett kontor på Cypern är att erbjuda våra befintliga europeiska kunder ett andra val av plats när det gäller att tillhandahålla Nearshore Support och tjänster."  

Hammoud fortsatte: "Cypern erbjuder en lukrativ marknad för potentiella kunder och nya projekt," och fortsatte med att lyfta fram öns främsta läge för att expandera till den europeiska marknaden.  

Han tillade: "Vi skulle också vilja utöka vår kundportfölj och distributionsnätverk genom att förvärva nya projekt och kunder i Europa och Mellanöstern. Det verkade som den idealiska platsen eftersom Cypern fungerar som en bro för affärer och handel mellan Europa och Mellanöstern.”  

”Stödet vi har fått från Invest Cyprus har varit mycket positivt och teamet vi samarbetat med har varit professionella och vänliga. Vi ser fram emot framtiden för Sword Group på Cypern och vi förväntar oss att se ön bli ett viktigt tekniskt nav i regionen."  

Annons

Hammoud avslutade: "Cypern erbjuder ett brett utbud av incitament för teknikföretag och stödet till företag som vill öppna kontor på ön gjorde det ännu mer lockande."  

Campanellas, från Invest Cyprus, sa: "Sword Group ansluter sig till ett antal världsledande teknikföretag som har utnyttjat det strategiska geografiska läget. Sword Groups nya verksamhetsbas kommer att utöka tjänsterna för deras nuvarande kundbas men kommer också att belöna dem med ett antal nya möjligheter på ön.”  

"Vi är mycket glada över att kunna attrahera så formidabla spelare inom tekniksektorn, som Sword Group som arbetar för att möta de snabbt växande kraven från globala företag", tillade Campanellas.  

"På Invest Cyprus är vi fast beslutna att stödja företag genom alla steg i deras utveckling på ön från att etablera kontor, utöka verksamheten, flytta och starta företag. Vi strävar efter att säkerställa att all affärsutveckling är sömlös och effektiv.”  

"Sword Groups beslut att utöka verksamheten till Cypern återspeglar landets starka ekonomiska återhämtning efter pandemin och belyser öns växande rykte som ett europeiskt tekniskt nav, vilket lockar betydande globala investeringar i branschen."  

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend