Anslut dig till vårt nätverk!

Iran

Prästerliga regimagenter attackerar MEK-anhängares möte i Bryssel till stöd för upproret i Abadan

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

I en desperat reaktion på solidaritetsprotesterna i olika städer i Iran till stöd för Abadans uppror, skickade den styrande diktaturen sina agenter och funktionärer för att störa Mujahedin-e Khalq (MEK/PMOI) supportermöte i Bryssel till stöd för Abadans uppror. Den frenetiska handlingen föranleddes också av regimens ilska och oro över konsekvenserna av fällandet av Assadollah Assadi, dess diplomat-terrorist, arresterad och dömd av en belgisk domstol för att ha försökt bomba oppositionens stora sammankomst i Paris 2018.

Regimagenterna misstog Bryssels gator med Abadan och attackerade och skadade flera demonstranter som slog tillbaka deras angrepp. Belgisk polis grep agenterna.

Agenternas attack mot MEK-anhängares rally i Bryssel är baksidan av försöket att bomba den iranska motståndsrörelsens årliga sammankomst 2018 av en regims diplomat-terrorist och hans tre medbrottslingar som innehar belgiska pass.

Det iranska motståndet kräver återigen arrestering, rättegång och återkallelse av pass för regimens agenter, Quds Force och Intelligence Ministrys legosoldater, deras utvisning från europeiska länder och förhindrande av sådana agenter från att komma in i europeisk mark. Detta är ett nödvändigt steg för att motverka prästregimens ohämmade terrorism och säkerställa säkerheten för iranska flyktingar och asylsökande.

Sekretariatet för Irans nationella motståndsråd (NCRI)

klicka här för att ladda ner relaterade filmer.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend