Anslut dig till vårt nätverk!

Kazakstan

Coventry University Group undersöker potentialen för att öppna ett varumärkescampus i Kazakstan

DELA MED SIG:

publicerade

on

Coventry University Group undersöker möjligheten att utöka sin globala verksamhet genom att samarbeta med ett dotterbolag till Primus Education för att öppna ett internationellt campus i Kazakstan.

Det föreslagna varumärkescampuset i Kazakstans huvudstad, Astana, skulle erbjuda en svit av grund- och forskarutbildningsprogram som ska introduceras i etapper under de kommande åren.

Coventry University Group och Primus Education kommer också att diskutera ett samarbete för lärarutbildning och utbildningsprogram som ska levereras på campus, med hjälp av expertis från koncernens nationella institut för undervisning och utbildning.

Dessa program inkluderar International Postgraduate Certificate in Education with International Qualified Teacher Status (iPGCE med iQTS), som syftar till att bidra till kapacitetsuppbyggnad och förbättra professionell utveckling för skollärare i Kazakstan.

Vi har en underbar möjlighet att hjälpa Kazakstan att ta itu med ett behov som har identifierats inom dess utbildningssystem. Vi är oerhört glada över att vara i diskussioner för att hjälpa Kazakstan med dess vision för framtida utbildning i landet.

Vi har etablerat samarbeten med mer än 70 universitet och högskolor världen över och erbjuder för närvarande transnationell utbildning till mer än 21,000 XNUMX studenter globalt. Vårt nätverk sträcker sig över alla kontinenter och våra förhoppningar för Kazakstan visar Coventry Universitys engagemang för elever i Asien.

Annons

Professor John Latham CBE, vice rektor vid Coventry University och verkställande direktör för Coventry University Group

Den föreslagna utvecklingen av Coventry University Kazakhstan är en spännande möjlighet för både studenter och nationen. Detta steg är i linje med Kazakstans strategiska vision att bli ett regionalt utbildningsnav, vilket förbättrar tillgången till brittiska examina och gör lärande i världsklass mer uppnåeligt.

Regeringens progressiva politik är avgörande för denna framgång, och främjar en miljö som stöder akademisk excellens och omfattar bästa pedagogiska praxis.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend