Anslut dig till vårt nätverk!

Moldavien

En aldrig tidigare skådad incident drabbar passagerare på flyg till Chisinau

DELA MED SIG:

publicerade

on

I en aldrig tidigare skådad och kaotisk händelseutveckling upplevde passagerare ombord på ett FlyOne-flyg från Jerevan till Chisinau oväntade omdirigeringar och långvariga förseningar, vilket gjorde att de blev strandsatta utan mat eller vatten i nästan 12 timmar. Händelsen har väckt upprördhet och väckt oro över myndigheternas agerande i Moldavien och Rumänien.

När det närmade sig slutet av den ursprungliga flygningen nekades FlyOne-flygplanet, med moldaviska medborgare, tillträde till Chisinaus flygplats utan förklaring. Därefter omdirigerades planet till Bukarest. De rumänska myndigheterna vägrade dock också att tillåta en landning, vilket ytterligare förvärrade passagerarnas situation.

Strandsatta och instängda i flygplanet uttryckte passagerarna sin frustration och förtvivlan genom att skandera: "Vi vill åka hem!" eftersom de väntade på en lösning. Enligt källor har passagerarna varit utan mat eller vatten i nästan 12 timmar. Dessutom har mobiltelefoner börjat ta slut på batteri, utan någon omedelbar hjälp tillgänglig. Den oväntade och oförklarade avledningen har lett till spekulationer och anklagelser från passagerarna, som tror att de är måltavla av politiska skäl.

Ytterligare förvärrade nödsituationen gick den rumänska gränspolisen ombord på flygplanet och tog bort personer och tog dem till hemliga platser. Denna åtgärd har ökat förvirringen och rädslan bland de återstående passagerarna, som är i stort behov av klarhet och hjälp.

Eftersom planet nu står inför möjligheten att skickas tillbaka till Jerevan verkar passagerarnas prövning långt ifrån över. Bristen på kommunikation och transparens från både moldaviska och rumänska myndigheter har bara förstärkt passagerarnas känslor av övergivenhet och frustration.

Den här incidenten representerar en ny bottennotering i moldavisk flyghistoria och väcker allvarliga frågor om styrelseformer, mänskliga rättigheter och behandlingen av individer i nöd. De drabbade passagerarna kräver omedelbart ingripande och svar, söker en säker återvändande hem och ansvar från de som är ansvariga för denna oroande episod.

Annons

Dela den här artikeln:

Trend