Anslut dig till vårt nätverk!

UK

Den 12 mars, träffa rösten för förändring - Nogu Svelo - på Scala Club i London

DELA MED SIG:

publicerade

on

Genom att göra det bästa av sin exil kommer Nogu Svelo att ge sig ut på en stor Europaturné. Men fans av band har bett dem på sociala medier att de ska uppträda i London. Och detta har inte gått obemärkt förbi! Så innan de ger sig av över kontinenten har det berömda ryska bandet insisterat på att träffa sina brittiska fans i en engångskonsert på Londons berömda Scala Club.

” Nogu Svelo” sätter ihop ett specialprogram som består av alla deras stora hits, fan-favorit och välbekanta låtar. I programmet kommer de också att inkludera ett urval av deras nya material som har gjort rundor online, efter att ha blivit fast etablerade i spellistorna för internationella fans.

Några av dessa senaste hits har redan framförts med stor framgång i USA, Israel, Armenien, Georgien och Cypern – och mycket snart kommer Nogu Svelo att framföra dessa senaste släpp under den första delen av deras turné i Tyskland, Schweiz, Österrike, Tjeckien, Kanada osv.

12 mars, 'Nogu Svelo', London, Scala-klubben. Detta får man inte missa!

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend