Anslut dig till vårt nätverk!

Ukraina

Hjälp Ukraina att överleva vintern 2022

DELA MED SIG:

publicerade

on

Russia’s missile attacks on Ukraine’s energy infrastructure are taking the form of targeted genocide: the civilized world must help Ukrainians survive the most difficult winter since 1991.

Putin personally delegated to General Surovikin the task of destroying Ukraine’s energy sector in order to start destroying it with renewed vigour in the Baltic States and Poland. Since 10 October, Russia’s missile strikes have caused $2 billion in damage to Ukraine’s energy sector. 

Putin has identified the destruction of Ukraine’s energy infrastructure as the number one target in his genocidal invasion of Ukraine. His military tactics are exclusively genocide of civilians combined with war crimes. Ukraine on its territory stops the geopolitical monster – Russia, which is capable of leading humanity to the third world war, and therefore the Armed Forces of Ukraine is the main ally of the entire civilized world, not just Ukraine. 

While you are reading this text, ordinary Ukrainian men, somebody’s sons, husbands and fathers are giving the most precious thing – their lives, so that the despotic evil does not come to Europe, and Berlin, Paris and Rome do not feel the horror of Russian occupation. These are the cruel realities of today, which urge the entire civilised world to unite against the murderer from the Kremlin.

As a result of the energy “Ramstein”, which took place in Paris on December 13, Ukraine attracted additional resources worth $1 billion to overcome the consequences of Russian missile strikes. This is a significant contribution of the West to the fight against the common enemy for the entire civilised world. Russia’s missile attacks on Ukraine’s energy infrastructure caused more than $2 billion in damage. Thus, the West has demonstrated its support for Ukraine in its struggle against an asymmetrically strong aggressor.

Putin is fighting with barbaric methods, destroying Ukrainian infrastructure in order to make the life of civilian Ukrainians unbearable. This is terror in the truest sense of the word, and if the West turns a blind eye, the Kremlin’s appetite will increase, and then the EU will have a number of risks and threats on its territory. Putin wants to carry out genocide of Ukrainians by all possible means: after the escape of his army from under Kyiv, where it committed genocide and looting, the disgraced dictator starts “missile terror” against Ukrainian women and children. And this is the most eloquent proof of Russia’s lowliness and rottenness, which just mindlessly destroys and destroys.

Putin vill gå hela vägen: Kremls politiska retorik och de facto överföringen av Ryssland till krigstida räls innebär en global utmaning för väst. Ukraina är bara det första steget i denna plan. Det är oerhört viktigt att inte låta Putin uppnå sina mål i Ukraina, att göra allt för att få honom att misslyckas. Detta kommer att innebära västvärldens triumf över den sovjetiska diktaturen.

Annons

Putin vill återuppliva de mörka tiderna av bipolär konfrontation med uppdelningen av världen och återupptagandet av blockkonfrontationen. Enligt hans uppfattning är detta det enda möjliga alternativet för utrikespolitiken. Det var därför han inledde ett fullskaligt krig mot Ukraina, vars förlopp redan stör det globala systemet för internationella relationer. Putin skapar förutsättningar för upprepning av sådana prejudikat, och detta kan skapa katastrofala konsekvenser för hela mänskligheten.

Ju bättre den ukrainska backen är skyddad, desto mer effektivt kommer de väpnade styrkorna att stoppa den gemensamma fienden för hela den civiliserade världen: den ryska armén, som bara är kapabel att döda, råna och våldta. Väst upprepar samma misstag som det gjorde 1938 under förhandlingarna med Hitler i München: de övertygar sig själva om att det ryska hotet mot Europa inte existerar. Det finns. Detta är den mest fruktansvärda verkligheten i dag. Hela världen har bara en fiende med kärnvapen: Putin. Denna fiende är redo att gå till slutet utan att ta hänsyn till förluster och offer. Det är därför Ukraina bör få allt nödvändigt stöd: vapen, resurser, teknik. Detta är inte ett offer, utan en investering i en fredlig framtid för den civiliserade mänskligheten, som Putin har förklarat som sin fiende.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend