Policy

På EU Reporter vi är fast beslutna att skydda och bevara integriteten hos våra besökare ..

Denna integritetspolicy förklarar vad som händer med alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi samlar in från dig medan du besöker vår webbplats.

Vi uppdaterar denna policy från tid till annan så ska du granska denna policy regelbundet.

Information vi samlar in

Vid drift och underhåll vår webbplats kan vi samla in och bearbeta följande uppgifter om dig:

  1. Information om hur du använder vår webbplats, inklusive information om dina besök, såsom visade sidor och de resurser som du kommer åt. Sådan information omfattar trafikuppgifter, lokaliseringsuppgifter och annan datakommunikation.
  2. Den information som lämnas frivilligt av dig. Till exempel när du registrerar dig för information eller göra ett köp.
  3. Information som du tillhandahåller när du kommunicerar med oss ​​på något sätt.

Användning av cookies
Cookies ger information om datorn används av en besökare. Vi kan använda cookies när så är lämpligt att samla in information om din dator för att hjälpa oss att förbättra vår webbplats.

Vi kan samla in information om din allmänna Internetanvändning med hjälp av cookies. Där används dessa cookies hämtas till datorn och sparas på datorns hårddisk. Sådan information kommer inte att identifiera dig personligen. Det är statistiska uppgifter. Denna statistik identifierar inte någon personlig information som helst

Du kan justera inställningarna på datorn för att avböja alla cookies om du vill. Detta kan enkelt göras genom att aktivera avvisar cookies inställningen på din dator.

Våra annonsörer kan också använda cookies, över vilka vi inte har någon kontroll. Sådana cookies (om de används) skulle hämtas när du klickar på annonser på vår hemsida.

Användning av din information

Vi använder den information som vi samlar in från dig att ge våra tjänster till dig. Utöver detta kan vi använda informationen för en eller flera av följande ändamål:

  1. Att ge information till dig att du begär av oss i samband med våra produkter eller tjänster.
  2. Att ge information till dig för andra produkter som kan vara av intresse för dig. Sådan ytterligare information kommer endast ges om du har samtyckt till erhålla sådan information.
  3. För att informera dig om eventuella ändringar i vår hemsida, tjänster eller varor och produkter.

Om du tidigare har köpt varor eller tjänster från oss kan vi ge dig information om liknande varor eller tjänster, eller andra varor och tjänster, som du kan vara intresserad av.

Om ditt samtycke har lämnats i förväg kan vi tillåta utvalda tredje part att använda dina uppgifter för att kunna förse dig med information om orelaterade varor och tjänster som vi tror kan intressera dig. När sådant samtycke har förutsatt att det kan återkallas av dig när som helst.

Lagra dina personuppgifter

Att driva vår hemsida kan det bli nödvändigt att överföra data som vi samlar in från dig till platser utanför EU för bearbetning och lagring. Genom att ge dina personuppgifter till oss samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling. Vi gör vårt yttersta för att se till att alla rimliga åtgärder vidtas för att se till att dina data behandlas lagras säkert.

Tyvärr att skicka information via Internet är inte helt säker och ibland sådan information kan avlyssnas. Vi kan inte garantera säkerheten för data som du väljer att skicka oss elektroniskt, skicka sådan information är helt och hållet på egen risk.

Avslöjande din information

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till någon annan part annat än i enlighet med denna sekretesspolicy och under de omständigheter som anges nedan:

  1. I händelse av att vi säljer någon eller alla av vår verksamhet till köparen.
  2. Där vi är juridiskt skyldiga enligt lag att lämna ut dina personuppgifter.
  3. För att ytterligare skydd mot bedrägerier och minska risken för bedrägeri.

Tredjeparts Länkar
Ibland inkluderar vi länkar till tredje part på denna webbplats. Där erbjuder vi en länk det betyder inte att vi stödjer eller godkänner webbplatsen politik gentemot besökare integritet. Du bör granska sin integritetspolicy innan du skickar dem några personuppgifter.

Tillgång till information

I enlighet med Data Protection Act 1998 har du rätt att få tillgång till all information som vi förfogar över som rör dig. Observera att vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift på £ 10 för att täcka kostnader för oss i att ge dig informationen.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om alla frågor som rör denna sekretesspolicy när publisher@eureporter.co