Anslut dig till vårt nätverk!

konferenser

NatCon-konferensen kommer att genomföras på den nya arenan i Bryssel

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

En ny plats har tillkännages för den nationella konservatismkonferensen tisdagen den 16 och onsdagen den 17 april i Bryssel. Konferensen kommer nu att äga rum på Sofitel Brussels Europe på Place Jourdan. Konferensen hade varit tänkt att äga rum i Concert Noble tills lokalen drog sig ur förra veckan under påtryckningar från Bryssels borgmästare Philippe Close.

Cirka 500 delegater kommer att höra tal från Ungerns premiärminister Viktor Orbán, den franske presidentkandidaten Eric Zemmour, Tysklands kardinal Gerhard Müller, den förre brittiske parlamentsledamoten Nigel Farage och Storbritanniens tidigare inrikesminister Suella Braverman. 

I en kommentar om den nya lokalen sa konferensordförande och ordförande för Edmund Burke Foundation, Yoram Hazony:

"Vi är mycket glada över att Sofitel har gått in. Det är uppriktigt sagt skamligt att Brysselpolitiker ska försöka ta bort rösterna från ledande konservativa akademiker och politiker som går samman för att ta upp de frågor som europeiska medborgare bryr sig mest om. Det är upp till andra att ifrågasätta borgmästaren Closes och Concert Nobles handlingar och motiv; vi är bara glada över att kunna ha vårt möte tryggt och säkert och göra våra röster hörda."

Belgiska polismyndigheter har försäkrat arrangörerna att Sofitel Brussels Europe kommer att vara helt säkrat mot alla protester som kan planeras. Området runt hotellet kommer att vara avstängt för alla utom konferensdeltagare. 

Konferensen pågår tisdag 9 till onsdag 6.30.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend