Anslut dig till vårt nätverk!

konsumenter

Consumer Choice Center lanserar "Consumer Champs"-kampanj inför valet till Europaparlamentet

DELA MED SIG:

publicerade

on

The Consumer Choice Center is proud to announce the launch of its groundbreaking “Consumer Champs” campaign, dedicated to helping European voters navigate the complex landscape of political candidates vying for seats in the European Parliament in 2024. 

Med över 12,000 XNUMX kandidater som ställer upp, strävar Consumer Champs efter att vara den bästa resursen för väljare som är nyfikna på var deras politiska kandidater står i frågor som är avgörande för konsumenternas rättigheter och valmöjligheter. Kampanjen är utformad för att guida väljarna genom labyrinten av offentliga politiska ståndpunkter, med fokus på kritiska områden som handel, digital frihet, hållbarhet och mer. 

Kampanjens hjärta ligger i en interaktiv webbplats som gör det möjligt för väljarna att utforska kandidater i sitt land, förstå deras åsikter om aktuella konsumentfrågor och göra välgrundade val på valdagen.

“Our mission is to spotlight the values and stances of parties and individual politicians at the European level. Will they uphold bureaucratic norms with a centralized approach, or will they champion change by prioritizing consumer rights and choice, limiting the overreach of centralized institutions?” commented Zoltan Kesz, Government Affairs Manager at Consumer Choice Center.

Consumer Champs uppmuntrar aktivt deltagande från väljarna genom att uppmana deras politiska kandidater att öppet redogöra för sina preferenser i viktiga konsumenträttsfrågor före valet till Europaparlamentet. Kampanjen tror på kraften i transparens och den roll väljarna kan spela för att påverka kandidater och partier att prioritera konsumentcentrerad politik.
För mer information om Consumer Champs-kampanjen, besök https://consumerchamps.eu

Foto: Victoriano Izquierdo on Unsplash

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend