Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Hunt säger: Jag tror inte på en #Brexit-tullunion

DELA MED SIG:

publicerade

on

Brittisk utrikesminister Jeremy Hunt (avbildad) sa på tisdagen (7 maj) att han inte trodde på en post-Brexit tullunion med Europeiska unionen, men att både de konservativa och Labour-partierna borde kompromissa för att leverera Brexit, skriver Guy Faulconbridge.

"Jag tror inte på en tullunion som en hållbar långsiktig lösning", sa Hunt till BBC radio och sa att han inte trodde att någon form av permanent tullunion skulle fungera eftersom Storbritanniens ekonomi var för stor.

"Jag vill se vilken affär som helst mellan parterna och jag vet att det här är en avgörande vecka.

"Jag tror att det här är en tid då vi måste vara villiga att göra kompromisser från alla håll eftersom budskapet från förra veckan var att väljarna för båda huvudpartierna är väldigt, väldigt arga över det faktum att Brexit inte har levererats," sa Hunt .

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend