Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Känna sig nere? Följ dessa steg för att bli dig själv igen

DELA MED SIG:

publicerade

on

Livet är fullt av det underbara och det oväntade, men ibland är det normalt att känna sig lite nere. Känslor är det som gör oss till människor, och det kan vara riktigt fördelaktigt att komma i kontakt med våra känslor. Om du letar efter en pick-me-up på de dåliga dagarna, följ dessa enkla steg. Det är dock viktigt att notera att vi alla är individer och reagerar olika. Det betyder att vissa av dessa kanske inte fungerar för dig.

Gå ut ur huset

Även om vissa av oss kanske vill krypa ner i sängen och under täcket när vi känner oss nere, är det inte alltid det bästa sättet att jaga bort bluesen. Ibland borde vi komma ut i världen och uppleva vad den har att erbjuda. Varför inte prova att åka någonstans du inte har gjort tidigare eller besöka en av dina favoritplatser? Parken, museet, eller till och med köpcentret, kanske bara tar tankarna borta ett tag.

Motionera

Träning har av många experter visat sig ha stora fördelar, inklusive att höja ditt humör. Detta beror på att vår kropp frigör kemikalier i vår hjärna som gör oss avslappnade och glada. Om du känner dig upprörd eller för närvarande kämpar med en mental sjukdom, prova att gå en rask promenad eller delta i en avslappningsövning som yoga eller pilates. Du kommer att förbättra din mentala hälsa och fysiska hälsa på samma gång.

Se din läkare

Annons

Ibland är det viktigt att veta att vi kanske känner oss nere på grund av en annan anledning. Om du känner att du kanske lider av stress, ångest eller depression måste du boka in dig för att träffa din läkare. Om du är orolig över kostnaderna för sjukvård, titta på dessa Aetna Medicare planer att hitta något som fungerar för dig.

Gör en mini-makeover

Vi behöver alla lite plockning ibland, och ha en mini-makeover kanske bara är grejen för dig. Även att ta en dusch och borsta tänderna kan få dig att känna dig fräsch och redo att ta itu med världen. Om du bestämmer dig för att du känner för det kan du till och med bjuda in dina vänner för att ta del av händelserna.

Prata om dina känslor

Flaska upp känslor är inte lämplig för någon, och det är viktigt att du då och då pratar om dina känslor. Hitta någon som du litar på, oavsett om det är en familjemedlem eller en vän så att du kan dela dina tankar. Om du inte har någon du känner att du kan prata med finns det många supporttjänster tillgängliga online.

Livet är fantastiskt, och vi borde arbeta tillsammans för att göra det till en fantastisk plats. Kom ihåg att vi bara får en chans att uppleva allt det har att erbjuda, så låt oss leva det så bra som möjligt. Om du märker att du kämpar med dina känslor bör du rådgöra med din husläkare om möjliga alternativ. Lycka till och fortsätt le!

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend