Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Topp tolv tyska handelshögskolor för internationella studenter

DELA MED SIG:

publicerade

on


Studying-in-Germany.org
, the world’s largest resource for information on studying in Germany, has recently completed a new study that identifies the top twelve business schools out of over 300 in the country.

Rankningsprocessen för tyska handelshögskolor tar hänsyn till faktorer som studenternas mångfald, globala rankningar, tillgängligheten av deltidsprogram, engelskspråkiga erbjudanden, branschpartnerskap och ackrediteringsstatus. Genom denna omfattande utvärdering var målet att ge eleverna en grundlig förståelse för styrkorna och egenskaperna hos varje handelshögskola i Tyskland.

Dessa institutioner tillhandahåller förstklassig utbildning och anslutningar för att förbereda studenter för framgång i företagsvärlden.
1. Münchens tekniska universitet – TUM School of Management

Poäng: 72.4

  • TUM School of Management, en del av Technical University of München, är en trippelackrediterad handelsskola i München, Tyskland. Det grundades 2002 och betonar tvärvetenskaplig forskning för innovationsdrivna företag och samhälleliga framsteg.
  • Med 23,060 XNUMX internationella studenter erbjuder skolan olika program som främjar ett entreprenöriellt etos bland akademiker, av vilka många startar sina satsningar.

2. Universität Mannheim – Mannheim Business SchoolPoäng: 62.6

  • Mannheim Business School, part of the University of Mannheim, has been a leading European institution for management education since 2005. With ‘Triple Crown accreditation, it stands among the world’s best business schools.
  • Mannheim Business School främjar en levande gemenskap som främjar holistisk tillväxt, professionellt och personligt, och erbjuder olika program, inklusive en Executive MBA för högre chefer och en MBA på heltid/deltid för unga yrkesverksamma.

3. WHU – Otto Beisheim School of Management

Göra: 58.5

Annons
  • WHU – Otto Beisheim School of Management är en annan prestigefylld tysk handelsskola med campus i Vallendar och Düsseldorf. WHU, som grundades 1984 och ackrediterats av EQUIS, AACSB och FIBAA, har skaffat sig ett starkt nationellt och internationellt rykte för excellens inom managementutbildning.
  • Det erbjuder olika akademiska program, inklusive kandidat- och magisterexamen, MBA- och doktorandprogram, omfattande karriärtjänster och samarbeten med industripartners.

Hela listan hittar du här: https://www.studying-in-germany.org/business-schools-in-germany/

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend