Anslut dig till vårt nätverk!

Belgien

#BrusselsAttacks: Maryam Rajavi beskriver terroristattacker i Bryssel som "brott mot mänskligheten"

DELA MED SIG:

publicerade

on

brussels_airportMaryam Rajavi, tillträdande president för det iranska motståndet, fördömde starkt terrorattackerna på Bryssels flygplats och tunnelbanestation som brott mot mänskligheten. Samtidigt som hon framförde sina kondoleanser till det belgiska folket och regeringen, uttryckte hon sina uppriktiga sympatier till familjerna till offren för detta terroristbrott och önskade att de skadade skulle bli friska.

Det iranska folket som har varit under mullornas religiösa och terroristiska fascisms olycksbådande styre, som Daeshs gudfader, under de senaste 37 åren är ganska bekanta med dessa grymheter och förstår känslan hos folken i Belgien och Europa inför dessa svåra stunder.

Fundamentalism och terrorism under islams fana blev ett globalt och regionalt hot först efter tillkomsten av den religiösa diktaturen i Iran och förekomsten av terroristgrupper under shia- eller sunni-fanan är direkt eller indirekt knuten till denna regim.

Som det iranska motståndet otaliga har varnat för under de senaste tre decennierna, kommer uppryckningen av detta olycksbådande fenomen att vara möjligt endast med störtandet av denna regim och upprättandet av demokrati i Iran.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend