Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Tidigare UK Brexit minister Raab säger PM maj måste byta kurs på #Brexit deal

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens tidigare brexitminister Dominic Raab (avbildad) sade på söndagen (18 november) att premiärminister Theresa Mays brexitavtal var dödligt felaktigt men hon kan fortfarande ändra kurs, skriver Kylie MacLellan.

Raab, som avgick på torsdagen och sa att han inte kunde stödja avtalet, sa att han skulle stödja May om det blev en förtroendeomröstning och att tal om en ledarskapsutmaning distraherade när regeringen borde fokusera på att leverera Brexit.

"Jag tror fortfarande att en överenskommelse kan göras, men det är väldigt sent på dagen nu och vi måste ändra kurs," sa Raab till BBC och tillade att ändringar bör göras innan avtalet läggs fram till parlamentet eftersom lagstiftare inte skulle stödja det. som det står.

"Det är mycket viktigt att vidta åtgärder nu."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend