Anslut dig till vårt nätverk!

Framsidan

Fyra stora förberedelser du måste göra innan #2019PreaknessStakes

DELA MED SIG:

publicerade

on

US Triple Crown hade framgångsrikt tagit plats den 4 maj 2019. Det nyligen avslutade Kentucky Derby har slutat att göra en historisk kontroversiell vinnare för första gången. Maximum Security avslutade racinghindren på Churchill Downs racerbana men några minuter senare diskvalificerades han på grund av att han stötte på stolpen. Som sagt, hans löpare Country House tog Kentucky Derby-kronan vilket orsakade en hel del kontroverser i hela hästkapplöpningssamhället.

Eftersom Kentucky Derby har stängt, låt oss fokusera på den mellersta juvelen i Triple Crown-serien. Preakness Stakes är på väg att starta om några dagar. Den 18 maj 2018 kommer nästa säsong av 'Run for the Black-Eyed Susans' att äga rum på racerbanan i Pimlico Park i Baltimore, Maryland. Det förväntas att många hästkapplöpningsfans återigen kommer att pryda nämnda evenemang och fylla området på Pimlicos kapplöpningsbana.

Som sagt, om du är ett ivrig fan av hästkapplöpning och vill delta i vadslagning kan du se tvg väljer för uppdaterade Preakness Stakes 2019 odds. Tillsammans med det måste du också notera dessa viktiga saker innan du får en plats i racerbanan. Dessa saker kommer att hjälpa din Preakness Stakes-upplevelse värd att behålla för. Detta kommer också att rädda dig från all huvudvärk du kan uppleva när racingspelet är igång.

Köp dina Preakness Stakes-biljetter 2019

För personer som har ett tajt schema och vill boka biljetter till de kommande Preakness Stakes, kan du köpa dina biljetter online eller. Se till att du hittar den bästa sittplatsen i arenan och notera att priserna skiljer sig åt beroende på sittplats. Dessutom är den enda webbplatsen där du kan köpa dina biljetter via Preakness hemsida.

Dessutom kan vissa webbplatser som erbjuder Preakness-biljett se legitima ut men Preakness-webbplatsen är den enda auktoriserade säljsidan där du kan boka en. Det andra sättet för dig att få biljetter är genom lokalen. Det finns biljettluckor du kan hitta inne på platsen.

Annons

Vilka är dina biljetter?

Biljetter kommer som sagt till olika priser vilket också beror på sittplats inne på racerbanan. Varje biljett oavsett pris har dock likheter. Alla köpta biljetter kan få dig att passera in i InfieldFest-tunneln. Preakness Village kanske inte är en inkludering eftersom detta är avsett för besökare.

Dessutom, om du köper en entrébiljett till anläggningen, kan du endast komma åt områden i byggnaden endast under Preakness-tävlingen. Detta inkluderar inte också tillgång till InfieldFest eller ens livevisningar av racingshowen. Om du vill bevittna racingshowen eller festen måste du köpa en annan biljett då.

Till sist, det viktigaste du måste tänka på med dina biljetter är att du inte får besöka en kompis som sitter på andra delen av arenan. Varje biljett har en särskild plats som du inte kan flytta bort.

Perfekt tid att komma fram

Preakness Stakes 2019 är en stor händelse att överväga och tillströmningen av hästkapplöpningsfans förväntas pryda det nämnda evenemanget. I så fall är den bästa tiden för dig att anlända till platsen runt 7h. Detta kommer att tillåta dig att vinna mer tid på att få rätt plats för parkering eftersom portarna kommer att öppnas vid 8h. Dessutom kommer det första inlägget av Preakness att börja kl. 10.

Observera att din förmåga att komma tidigt till lokalen gör att du kan förbereda dig väl. Du kommer också att ha tillräckligt med tid att leta efter din platstilldelning, ta dina snacks och framför allt granska oddsen så att du kan satsa rätt inträde. Detta kommer också att hjälpa dig att säkerställa att du får alla saker och förberedelser som behövs för att njuta av Preakness Stakes-uppgörelsen

Saker du bör undvika att ta med

Precis som alla andra hästkapplöpningsevenemang är Preakness Stakes ett evenemang som hålls utomhus och oavsett väderförhållanden kommer det att fortsätta. I så fall är det ett måste att du måste komma förberedd innan eventet.

I linje med att förbereda de saker du behöver för att bege dig vidare till Preakness Stakes, finns det också andra element du måste undvika för att se till att det inte kommer att orsaka förseningar av inträdet inne på racerbanan. Här är några av dem:

  • Drycker som köps utanför som vin, öl, vatten eller till och med mat.
  • Frisbees, totems eller till och med kylare
  • Pekare och laserljus
  • Bollar och ballonger
  • Glow Sticks och fyrverkerier
  • Metallmöbler och knivar

För att du ska få den bästa Preakness Stakes-upplevelsen i år är det ett måste att du måste tänka på de viktiga sakerna som nämns ovan.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend